Марин је дао 50 голова у каријери, али никад овакав!

"Драго ми је што сам таквим потезом, у веома важном тренутку, допринео победи своје екипе", казао је Марко Марин после утакмице.

Фудбал 09.04.2019 | 10:45
Марин је дао 50 голова у каријери, али никад овакав!
Равно 50 голова је у професионалној клупској каријери постигао Марко Марин, али последњи у низу, у дресу Црвене звезде против Пролетера (4:0), био је посебно атрактиван.

Трећим поготком у последњих месец дана Немац је потврдио да је у невероватној форми и да ужива у фудбалу, а мајсторије које показује на српским игралиштима дуго нису виђене. Било да су у питању голови или асистенције...

Нова "чаролија" измамила је аплаузе публике, као и саиграча.

"Много леп гол!", казао је Марко Марин и препричао како је до њега дошло.

"Читава акција је била одлична, почела је са десне стране, дуплим пасом са Гајићем, потом је лопта пребачена лево, уследио је дриблинг и потом лоб. Сигурно је то један од најлепших голова у мојој каријери и драго ми је што сам таквим потезом, у веома важном тренутку, допринео победи своје екипе", казао је овај фудбалер за званични сајт клуба.

Звезда је на време дошла до гола, али је дуго тражила други који би омогућио лаганији финиш утакмице, па сам Марин признаје да је до тог момента било тешко играти.

"После је већ било много лакше, јер је противник био принуђен да се отвори, уз то су се и уморили, тако да смо све то искористили и забележили убедљиву победу. Завршили смо регуларни део сезоне, сада нам је неопходна пуна концентрација за плеј-оф и за полуфинале Купа Србије".

Разлика између Радничког и Црвене звезде је, услед правилника Суперлиге, сада тек четири бода, па шампион Србије мора већ у дербију наредног викенда да "одбрани бодове" против Нишлија које немају шта да изгубе.

Марин истиче да је одлична вест што имају недељу дана одмора, али да потом следи серија тешких мечева, како у Суперлиги, тако и у Купу Србије.

"Већ смо много пута истицали да претендујемо на дуплу круну ове сезоне. У наредних неколико недеља се све решава, тако да ћемо бити максимално фокусирани, како бисмо донели велику радост нашим навијачима. Надам се да ће на том путу бити још овако лепих и атрактивних голова", закључио је Марко Марин за крај разговора.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар