Marin je dao 50 golova u karijeri, ali nikad ovakav!

"Drago mi je što sam takvim potezom, u veoma važnom trenutku, doprineo pobedi svoje ekipe", kazao je Marko Marin posle utakmice.

Fudbal 09.04.2019 | 10:45
Marin je dao 50 golova u karijeri, ali nikad ovakav!
Ravno 50 golova je u profesionalnoj klupskoj karijeri postigao Marko Marin, ali poslednji u nizu, u dresu Crvene zvezde protiv Proletera (4:0), bio je posebno atraktivan.

Trećim pogotkom u poslednjih mesec dana Nemac je potvrdio da je u neverovatnoj formi i da uživa u fudbalu, a majstorije koje pokazuje na srpskim igralištima dugo nisu viđene. Bilo da su u pitanju golovi ili asistencije...

Nova "čarolija" izmamila je aplauze publike, kao i saigrača.

"Mnogo lep gol!", kazao je Marko Marin i prepričao kako je do njega došlo.

"Čitava akcija je bila odlična, počela je sa desne strane, duplim pasom sa Gajićem, potom je lopta prebačena levo, usledio je dribling i potom lob. Sigurno je to jedan od najlepših golova u mojoj karijeri i drago mi je što sam takvim potezom, u veoma važnom trenutku, doprineo pobedi svoje ekipe", kazao je ovaj fudbaler za zvanični sajt kluba.

Zvezda je na vreme došla do gola, ali je dugo tražila drugi koji bi omogućio laganiji finiš utakmice, pa sam Marin priznaje da je do tog momenta bilo teško igrati.

"Posle je već bilo mnogo lakše, jer je protivnik bio prinuđen da se otvori, uz to su se i umorili, tako da smo sve to iskoristili i zabeležili ubedljivu pobedu. Završili smo regularni deo sezone, sada nam je neophodna puna koncentracija za plej-of i za polufinale Kupa Srbije".

Razlika između Radničkog i Crvene zvezde je, usled pravilnika Superlige, sada tek četiri boda, pa šampion Srbije mora već u derbiju narednog vikenda da "odbrani bodove" protiv Nišlija koje nemaju šta da izgube.

Marin ističe da je odlična vest što imaju nedelju dana odmora, ali da potom sledi serija teških mečeva, kako u Superligi, tako i u Kupu Srbije.

"Već smo mnogo puta isticali da pretendujemo na duplu krunu ove sezone. U narednih nekoliko nedelja se sve rešava, tako da ćemo biti maksimalno fokusirani, kako bismo doneli veliku radost našim navijačima. Nadam se da će na tom putu biti još ovako lepih i atraktivnih golova", zaključio je Marko Marin za kraj razgovora.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar