Егзодус из Атлетика, још један ударац за Симеонеа!

Распада се тим планиран да освоји Лигу шампиона!

Фудбал 17.04.2019 | 22:35
Егзодус из Атлетика, још један ударац за Симеонеа!
Атлетико Мадрид је летос задржао све најбоље  играче и озбиљно се појачао како би склопио тим за овсјање Лиге шампиона чије се финале игра овог пролећа на њиховом Метрополитану. Клуб није жалио новца даСимеонеа и играче учини задовољнима...

Али, испадање од Јувентуса би могло и да изначи крај једног пројекта и једне генерације. Мадриђане би на крају сезоне могла да напусти гомила играча чији одласци би били ненадокнадиви. Дијего Годин је већ капарисан од стране Интера, Лукас Ернандез је потписао за Бајерн, Филипе Луис одлази као слободан играч,Гризман би у Барселону, а ново име које би могло да настави егзодуса са Метрополитана је везиста Родри.

Иако је дошао прошлог лета као појачање и планиран је као један од носилаца игре у будућности, високи везиста није срећан у Атлетику и хоће да иде. Шпански медији пишу да је о томе обавестио управу Атлетика и свог менаџера. То је за многе изненађење јер је Родри био један од најстандарднијих играча кодСимеонеа ове сезоне.

Можда је на промењу његовог расположења утицао и Пеп Гвардиола. Манчестер Сити је заинтересован заРодрија, али с обзиром да играч има дугорочан уговор, Грађани ту нису могли ништа да ураде. Међутим,Родријево исказано незадовољство мења ствари и доводи Атлетико у ситуацију да би морао да га прода ако Сити плати клаузулу од 70.000.000 евра. Гвардиола се нада да ће бити у први реду за куповину.

Каталонац још од летс тражи појачање за срце везног реда како би растеретио и у догледно време замениоФернандиња, а Родри је један од играча по Гвардиолином укусу за ту позицију.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар