Egzodus iz Atletika, još jedan udarac za Simeonea!

Raspada se tim planiran da osvoji Ligu šampiona!

Fudbal 17.04.2019 | 22:35
Egzodus iz Atletika, još jedan udarac za Simeonea!
Atletiko Madrid je letos zadržao sve najbolje  igrače i ozbiljno se pojačao kako bi sklopio tim za ovsjanje Lige šampiona čije se finale igra ovog proleća na njihovom Metropolitanu. Klub nije žalio novca daSimeonea i igrače učini zadovoljnima...

Ali, ispadanje od Juventusa bi moglo i da iznači kraj jednog projekta i jedne generacije. Madriđane bi na kraju sezone mogla da napusti gomila igrača čiji odlasci bi bili nenadoknadivi. Dijego Godin je već kaparisan od strane Intera, Lukas Ernandez je potpisao za Bajern, Filipe Luis odlazi kao slobodan igrač,Grizman bi u Barselonu, a novo ime koje bi moglo da nastavi egzodusa sa Metropolitana je vezista Rodri.

Iako je došao prošlog leta kao pojačanje i planiran je kao jedan od nosilaca igre u budućnosti, visoki vezista nije srećan u Atletiku i hoće da ide. Španski mediji pišu da je o tome obavestio upravu Atletika i svog menadžera. To je za mnoge iznenađenje jer je Rodri bio jedan od najstandardnijih igrača kodSimeonea ove sezone.

Možda je na promenju njegovog raspoloženja uticao i Pep Gvardiola. Mančester Siti je zainteresovan zaRodrija, ali s obzirom da igrač ima dugoročan ugovor, Građani tu nisu mogli ništa da urade. Međutim,Rodrijevo iskazano nezadovoljstvo menja stvari i dovodi Atletiko u situaciju da bi morao da ga proda ako Siti plati klauzulu od 70.000.000 evra. Gvardiola se nada da će biti u prvi redu za kupovinu.

Katalonac još od lets traži pojačanje za srce veznog reda kako bi rasteretio i u dogledno vreme zamenioFernandinja, a Rodri je jedan od igrača po Gvardiolinom ukusu za tu poziciju.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar