Ђорђе Ивановић се враћа у живот!

Гладан сам голова и победа! Нападач црно-белих постигао погодак после три месеца. . .

Фудбал 08.04.2019 | 19:00
Ђорђе Ивановић се враћа у живот!
Против Чукаричког је ушао у игру и био један од креатора преокрета, од твораца трећег гола за победу (3:2). Против Војводине се и уписао и стрелце, мада то Партизану није донело много (2:3). И док Парни ваљак упорно воизи у рикверц, Ђорђе Ивановић је почео да граби напред, да и код новог тренера потражи своје место под сунцем.

Последњи пут када је Ивановић био стрелац био је 1. децембар и меч против Младости из Лучана. Прошла су од тада пуна три месеца.

"Много ми је драго због гола против Војводине, јер је то одраз моје жеље труда и рада", поручујеИвановић.

Тромесечни голгетерски пост био је у великој мери изазван и повредом Ахилове тетиве, због које је крилни нападач Партизана дуго био ван тренажног погона.

"Одужило се! Одвојила ме је повреда готово месец дана од терена и рада са екипом, али ја сам тренирао два пута дневно у теретани и базену, трудећи се да спреман дочекам повратак. Било ми је много тешко, али не желим ни да се враћам на тај период. Не поновило се".

И због тога се растрчао Ивановић по терену када је добио прилику да најзад заигра. Против Чукаричког је голман Белић одбранио и "наместио" Тошићу на зицер за гол, а против Војводине гол. Надају се и навијачи Партизана да је ово неки нови Ђорђе Ивановић, онај који је у Хумску дошао са репутацијом најбољег играча Суперлиге.

"Прошло је годину дана откако сам овде. Много сам напредовао као играч и као човек. Ђоле Ивановић је сада гладан победа и голова", узвикује нападач црно-белих.

Једино што срећу квари су очајни резултати Партизана. Против Брђана се некако и дошло до победе, после резултатског минута, док је против Војводине прогутана још једна горка пилула.

"Кратко је време откад је шеф Милошевић ту, да бисмо могли одмах нешто да променимо. Потребно је време, које очито нисмо имали до сада, јер је екипа у психолошком проблему. Једноставно, лоша серија резултата, коју нисмо смели да дозволимо, рефлектује се и на овај начин".

Одустајања од тражења победничке стазе нема. Макар због Купа Србије, у којем је Партизан још у игри за трофеј, у којем је Партизан бранилац трофеја.

"Пред нама је следећа недеља да све пробамо да исправимо и вратимо се на прави пут. Код мене увек има жеље и увек ће је бити", јасан је Ђорђе Ивановић.

Момак рођен у Вуковару постигао је пет голова за Партизан ове сезоне, уз две асистенције, на укупно 20 утакмица. Од којих је само једну одиграо свих 90 минута.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар