Đorđe Ivanović se vraća u život!

Gladan sam golova i pobeda! Napadač crno-belih postigao pogodak posle tri meseca. . .

Fudbal 08.04.2019 | 19:00
Đorđe Ivanović se vraća u život!
Protiv Čukaričkog je ušao u igru i bio jedan od kreatora preokreta, od tvoraca trećeg gola za pobedu (3:2). Protiv Vojvodine se i upisao i strelce, mada to Partizanu nije donelo mnogo (2:3). I dok Parni valjak uporno voizi u rikverc, Đorđe Ivanović je počeo da grabi napred, da i kod novog trenera potraži svoje mesto pod suncem.

Poslednji put kada je Ivanović bio strelac bio je 1. decembar i meč protiv Mladosti iz Lučana. Prošla su od tada puna tri meseca.

"Mnogo mi je drago zbog gola protiv Vojvodine, jer je to odraz moje želje truda i rada", poručujeIvanović.

Tromesečni golgeterski post bio je u velikoj meri izazvan i povredom Ahilove tetive, zbog koje je krilni napadač Partizana dugo bio van trenažnog pogona.

"Odužilo se! Odvojila me je povreda gotovo mesec dana od terena i rada sa ekipom, ali ja sam trenirao dva puta dnevno u teretani i bazenu, trudeći se da spreman dočekam povratak. Bilo mi je mnogo teško, ali ne želim ni da se vraćam na taj period. Ne ponovilo se".

I zbog toga se rastrčao Ivanović po terenu kada je dobio priliku da najzad zaigra. Protiv Čukaričkog je golman Belić odbranio i "namestio" Tošiću na zicer za gol, a protiv Vojvodine gol. Nadaju se i navijači Partizana da je ovo neki novi Đorđe Ivanović, onaj koji je u Humsku došao sa reputacijom najboljeg igrača Superlige.

"Prošlo je godinu dana otkako sam ovde. Mnogo sam napredovao kao igrač i kao čovek. Đole Ivanović je sada gladan pobeda i golova", uzvikuje napadač crno-belih.

Jedino što sreću kvari su očajni rezultati Partizana. Protiv Brđana se nekako i došlo do pobede, posle rezultatskog minuta, dok je protiv Vojvodine progutana još jedna gorka pilula.

"Kratko je vreme otkad je šef Milošević tu, da bismo mogli odmah nešto da promenimo. Potrebno je vreme, koje očito nismo imali do sada, jer je ekipa u psihološkom problemu. Jednostavno, loša serija rezultata, koju nismo smeli da dozvolimo, reflektuje se i na ovaj način".

Odustajanja od traženja pobedničke staze nema. Makar zbog Kupa Srbije, u kojem je Partizan još u igri za trofej, u kojem je Partizan branilac trofeja.

"Pred nama je sledeća nedelja da sve probamo da ispravimo i vratimo se na pravi put. Kod mene uvek ima želje i uvek će je biti", jasan je Đorđe Ivanović.

Momak rođen u Vukovaru postigao je pet golova za Partizan ove sezone, uz dve asistencije, na ukupno 20 utakmica. Od kojih je samo jednu odigrao svih 90 minuta.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar