Човић: Смијешан је Тринкијери, показао је манире!

„То што ме је назвао кепецом код мене не изазива емоције“, поручио је плејмејкер црвено-белих.

Кошарка 08.04.2019 | 17:00
Човић: Смијешан је Тринкијери, показао је манире!
Црвена звезда је убедљиво савладала Партизан у мајсторици плеј-офа. Црвено-бели су у једном тренутку имали 35 поена вишка, а баш тада је минут одмора тражио Андреа Тринкијери и играче покушао да мотивише речима које су подигле прашину.

„Да ли сте видели полагање кепеца“, алудирао је италијански стручњак на висину Филипа Човића и његове поене после улаза. 

Гаф италијанског стручњака се брзо проширио друштвеним мрежама, али није узбудио оганизатора Звездине игре који је поново био међу најбољим актерима дербија. Дул је завршио са десет поена и шест асистенција.

„Не бих се бавио тиме. Утакмица је завршена. Нећу да кварим утисак. Он ме је пре прве утакмице назвао гејмченџером (човек који мења ток утакмице), а сада миџетом. То више говори о њему, и његовим манирима него о мени, зар не? Што се мене тиче, не изазива ми неку емоцију. То ми је смешно“, рекао је плејмејкер Црвене звезде Филип Човић за Српски Телеграф.

Црвено-бели су у врло деликатном тренутку одиграла једну од најбољих утакмица сезоне. Подсећали су на тим који је током октобра и новембра „јео“ све пред собом.

„Ово је била психолошки најтежа утакмица од све три, јер ако изгубиш идеш кући, а ако добијеш, бориш се за Евролигу. Били смо агресивни од почетка у одбрани и то је пресудило. Свесни смо да су навијачи желели што убедљивију победу и са те стране можда и није требало да допустимо себи опуштање у последњим минутима утакмице. Међутим, нама на терену и мени лично то није важно. Важно је да смо се пласирали у финале“, додао је Човић.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар