Čović: Smiješan je Trinkijeri, pokazao je manire!

„To što me je nazvao kepecom kod mene ne izaziva emocije“, poručio je plejmejker crveno-belih.

Košarka 08.04.2019 | 17:00
Čović: Smiješan je Trinkijeri, pokazao je manire!
Crvena zvezda je ubedljivo savladala Partizan u majstorici plej-ofa. Crveno-beli su u jednom trenutku imali 35 poena viška, a baš tada je minut odmora tražio Andrea Trinkijeri i igrače pokušao da motiviše rečima koje su podigle prašinu.

„Da li ste videli polaganje kepeca“, aludirao je italijanski stručnjak na visinu Filipa Čovića i njegove poene posle ulaza. 

Gaf italijanskog stručnjaka se brzo proširio društvenim mrežama, ali nije uzbudio oganizatora Zvezdine igre koji je ponovo bio među najboljim akterima derbija. Dul je završio sa deset poena i šest asistencija.

„Ne bih se bavio time. Utakmica je završena. Neću da kvarim utisak. On me je pre prve utakmice nazvao gejmčendžerom (čovek koji menja tok utakmice), a sada midžetom. To više govori o njemu, i njegovim manirima nego o meni, zar ne? Što se mene tiče, ne izaziva mi neku emociju. To mi je smešno“, rekao je plejmejker Crvene zvezde Filip Čović za Srpski Telegraf.

Crveno-beli su u vrlo delikatnom trenutku odigrala jednu od najboljih utakmica sezone. Podsećali su na tim koji je tokom oktobra i novembra „jeo“ sve pred sobom.

„Ovo je bila psihološki najteža utakmica od sve tri, jer ako izgubiš ideš kući, a ako dobiješ, boriš se za Evroligu. Bili smo agresivni od početka u odbrani i to je presudilo. Svesni smo da su navijači želeli što ubedljiviju pobedu i sa te strane možda i nije trebalo da dopustimo sebi opuštanje u poslednjim minutima utakmice. Međutim, nama na terenu i meni lično to nije važno. Važno je da smo se plasirali u finale“, dodao je Čović.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar