Футсал премјештен, Звезда - Будућност у Пиониру!

На крају без промене локације или термина финала АБА дербија.  Звезда и Будућност играју у Пиониру! На крају је футсал померен у Арену.

Кошарка 08.04.2019 | 16:15
Футсал премјештен, Звезда - Будућност у Пиониру!
Финална серија плеј-офа АБА Лиге ће ипак почети у хали "Александар Николић".

Претходних дана било је неизвесности о томе где ће Црвена звезда мтс угостити Будућност у првој утакмици финала Јадрана због тога што је у тој дворани био заказан дуел футсал репрезентације Србије против Бразила, спомињао се чак и Железник, промена термина, али на крају...

Први меч финала између Звезде и Будућности биће одигран 12. априла "Пиониру", док ће футсалери Србије пријатељску утакмицу играти против Бразила играти у "Штарк арени".

Како се наводи на порталу "Футсал Србија", Фудбалски савез Србије је одлучио да меч са "кариокама" премести у већу халу због великог интересовања, пошто је већ резервисано 5.000 улазница за спектакл против најбоље футсал репрезентације света.

Два тима ће се прво састати у Нишу, а потом два дана касније и у Београду, сада само са променом локације за коју "орлове" вежу лепе успомене са Европског првенства 2016. године.

Када је у питању кошаркашко финале за титулу на Јадрану и "визу" за Евролигу, Црвена звезда ће имати предност домаћег терена (систем 2-2-1) и Будућност ће дочекати 12. и 14. априла у хали "Александар Николић", док се потом серија сели у Подгорицу (17. и 19. април).

Евентуална мајсторица, пошто се игра на три победе, такође би се играла у Београду и предвиђена је за 22. април.

Ове екипе су и прошле сезоне играле финале АБА лиге и победила је Будућност.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар