Futsal premješten, Zvezda - Budućnost u Pioniru!

Na kraju bez promene lokacije ili termina finala ABA derbija.  Zvezda i Budućnost igraju u Pioniru! Na kraju je futsal pomeren u Arenu.

Košarka 08.04.2019 | 16:15
Futsal premješten, Zvezda - Budućnost u Pioniru!
Finalna serija plej-ofa ABA Lige će ipak početi u hali "Aleksandar Nikolić".

Prethodnih dana bilo je neizvesnosti o tome gde će Crvena zvezda mts ugostiti Budućnost u prvoj utakmici finala Jadrana zbog toga što je u toj dvorani bio zakazan duel futsal reprezentacije Srbije protiv Brazila, spominjao se čak i Železnik, promena termina, ali na kraju...

Prvi meč finala između Zvezde i Budućnosti biće odigran 12. aprila "Pioniru", dok će futsaleri Srbije prijateljsku utakmicu igrati protiv Brazila igrati u "Štark areni".

Kako se navodi na portalu "Futsal Srbija", Fudbalski savez Srbije je odlučio da meč sa "kariokama" premesti u veću halu zbog velikog interesovanja, pošto je već rezervisano 5.000 ulaznica za spektakl protiv najbolje futsal reprezentacije sveta.

Dva tima će se prvo sastati u Nišu, a potom dva dana kasnije i u Beogradu, sada samo sa promenom lokacije za koju "orlove" vežu lepe uspomene sa Evropskog prvenstva 2016. godine.

Kada je u pitanju košarkaško finale za titulu na Jadranu i "vizu" za Evroligu, Crvena zvezda će imati prednost domaćeg terena (sistem 2-2-1) i Budućnost će dočekati 12. i 14. aprila u hali "Aleksandar Nikolić", dok se potom serija seli u Podgoricu (17. i 19. april).

Eventualna majstorica, pošto se igra na tri pobede, takođe bi se igrala u Beogradu i predviđena je za 22. april.

Ove ekipe su i prošle sezone igrale finale ABA lige i pobedila je Budućnost.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar