Репеша: Учинићемо све да одбранимо титулу!

И да пројекат иде даље. . .  Тренер Будућности види финале као преокрасан изазов.  Цилљ Будућности није финале, него титула! Тренер Будућности након тријумфа у Загребу поручио да његов тим мора да направи све у финалу да навијачи буду задовољни и да "пројекат иде даље".

Кошарка 08.04.2019 | 20:45
Репеша: Учинићемо све да одбранимо титулу!
Будућност је успела да се уздигне у Загребу и да у великом стилу дође до победе вредне финала Јадранске лиге.

Актуелни шампион је лоше почео меч, али је био бољи када се ломило у финишу.

“Поклањамо ову победу нашим навијачима који су дошли у великом броју и по томе се види шта ово значи за Будућност, за Подгорицу и за Црну Гору. Нисмо почели добро, нисмо се прилагодили критеријуму суђења. Пуштена је чврста игра. Цело прво полувреме смо имали проблема са њиховим офанзивним скоком, трчањем, имали смо супер резултат с обзиром на све. У наставку борба на једну лопту, мислим да смо ипак заслужено прошли даље”, рекао је тренер Јасмин Репеша после меча.

Потом је најавио финале са Црвеном звездом.

“Наш циљ није финале, већ титула. Чекају нас мечеви са сјајним тимом, који је имао само један пораз када је већ био обезбедио прво место. То је, међутим, прекрасан изазов. Бранимо титулу и морамо направити све да навијачи буду задовољни и да овај пројекат иде даље”, рекао је Репеша. 

Будућност је спасила сезону!

Шеф струке "плавих" Јасмин Репеша на конференцији за медије након победе у мајсторици полуфинала АБА лиге против Цедевите (78:73) рекао је да тријумф у Загребу поклањају навијачима.

У регуларном делу сезоне на Јадрану су играли уз много осцилација, било им је проблематично да изнесу игру "на два фронта" због учешћа у Евролиги, али су на крају успели да упишу велики "брејк" на гостовању у Загребу и овере пласман у финале.

"Честитке нашим навијачима којима поклањамо ову победу. Дошли су у великом броју у Загреб и тиме показали шта ово значи за клуб, Подгорицу и Црну Гору. Честитке и домаћину на сјајној организацији. Цедевита је још једном показала да је господски клуб", прокоментарисао је Репеша. 

Стратег "плавих" додао је да се његова екипа није на почетку прилагодила критеријуму суђења.

"Цело прво полувријеме смо имали проблема са офанзивним скоком Цедевите, али и трчањем. С обзиром на све, имали смо супер резултат на полувремену. У наставку је то била борба на једну лопту и мислим да смо заслужено прошли даље", рекао је Репеша.

Хрватски стручњак осврнуо се и на предстојећу финалну серију у којој ће ривал његовом тиму бити Црвена Звезда.

Другу годину заредом!

"Наш циљ није био пласман у финале, већ одбрана титула", рекао је Репеша.

"Пред нама су мечеви са сјајним ривалом који је у сезони имао само један пораз што је прекрасан изазов за нас. Бранимо титулу и морамо да урадимо све да наши навијачи буду задовољни и да овај пројекат иде даље".

Извор: моззартспорт/мондо.рс

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар