Repeša: Učinićemo sve da odbranimo titulu!

I da projekat ide dalje. . .  Trener Budućnosti vidi finale kao preokrasan izazov.  Cillj Budućnosti nije finale, nego titula! Trener Budućnosti nakon trijumfa u Zagrebu poručio da njegov tim mora da napravi sve u finalu da navijači budu zadovoljni i da "projekat ide dalje".

Košarka 08.04.2019 | 20:45
Repeša: Učinićemo sve da odbranimo titulu!
Budućnost je uspela da se uzdigne u Zagrebu i da u velikom stilu dođe do pobede vredne finala Jadranske lige.

Aktuelni šampion je loše počeo meč, ali je bio bolji kada se lomilo u finišu.

“Poklanjamo ovu pobedu našim navijačima koji su došli u velikom broju i po tome se vidi šta ovo znači za Budućnost, za Podgoricu i za Crnu Goru. Nismo počeli dobro, nismo se prilagodili kriterijumu suđenja. Puštena je čvrsta igra. Celo prvo poluvreme smo imali problema sa njihovim ofanzivnim skokom, trčanjem, imali smo super rezultat s obzirom na sve. U nastavku borba na jednu loptu, mislim da smo ipak zasluženo prošli dalje”, rekao je trener Jasmin Repeša posle meča.

Potom je najavio finale sa Crvenom zvezdom.

“Naš cilj nije finale, već titula. Čekaju nas mečevi sa sjajnim timom, koji je imao samo jedan poraz kada je već bio obezbedio prvo mesto. To je, međutim, prekrasan izazov. Branimo titulu i moramo napraviti sve da navijači budu zadovoljni i da ovaj projekat ide dalje”, rekao je Repeša. 

Budućnost je spasila sezonu!

Šef struke "plavih" Jasmin Repeša na konferenciji za medije nakon pobede u majstorici polufinala ABA lige protiv Cedevite (78:73) rekao je da trijumf u Zagrebu poklanjaju navijačima.

U regularnom delu sezone na Jadranu su igrali uz mnogo oscilacija, bilo im je problematično da iznesu igru "na dva fronta" zbog učešća u Evroligi, ali su na kraju uspeli da upišu veliki "brejk" na gostovanju u Zagrebu i overe plasman u finale.

"Čestitke našim navijačima kojima poklanjamo ovu pobedu. Došli su u velikom broju u Zagreb i time pokazali šta ovo znači za klub, Podgoricu i Crnu Goru. Čestitke i domaćinu na sjajnoj organizaciji. Cedevita je još jednom pokazala da je gospodski klub", prokomentarisao je Repeša. 

Strateg "plavih" dodao je da se njegova ekipa nije na početku prilagodila kriterijumu suđenja.

"Celo prvo poluvrijeme smo imali problema sa ofanzivnim skokom Cedevite, ali i trčanjem. S obzirom na sve, imali smo super rezultat na poluvremenu. U nastavku je to bila borba na jednu loptu i mislim da smo zasluženo prošli dalje", rekao je Repeša.

Hrvatski stručnjak osvrnuo se i na predstojeću finalnu seriju u kojoj će rival njegovom timu biti Crvena Zvezda.

Drugu godinu zaredom!

"Naš cilj nije bio plasman u finale, već odbrana titula", rekao je Repeša.

"Pred nama su mečevi sa sjajnim rivalom koji je u sezoni imao samo jedan poraz što je prekrasan izazov za nas. Branimo titulu i moramo da uradimo sve da naši navijači budu zadovoljni i da ovaj projekat ide dalje".

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar