Шта Лаушевић ради у Београду

Нову улогу Жарко Лаушевић у “Државном службенику“ игра маестрално, оснажен подршком аутора серије Предрагом – Гагом Антонијевићем са којим је школски друг, а који за открива и детаље иза сцене.  

Забава 08.04.2019 | 07:57
Шта Лаушевић ради у Београду
Прослављени редитељ, сценариста и продуцент Предраг – Гага Антонијевић креатор је серије “Државни службеник” која се емитује на “Суперстару“, као и на “Пинку”.

Поносан на ново чедо којим ће покушати да достигне, па и премаши популарност претходе хит серије ”Убице мог оца” коју потписује, Антонијевић за Блиц каже да има адуте за мегауспјех. Неке је адуте, прича, донио из Америке у којој деценијама има своју сталну адресу.

– Нећу се такмичити са “Убицама” јер не иде да идем против себе, али сам сигуран да ће публика која је вољела да гледа “Убице” вољети и “Државног службеника”. Ово је нека друга трансверзала гдје идемо и корак даље и бавимо се темом којом се до сада буквално нико овдје није бавио. Откривамо ко за кога ради у тајности. Радимо у сврху забаве, али се бавимо темом данашњице. Прихватио сам амерички модел јер се код њих до 70 одсто филмова бави радом тајних служби попут ФБИ, ЦИА и других – каже Гага Антонијевић за Блиц.

Једна од главних улога поверена је Жарку Лаушевићу који се све више враћа на ТВ екране. Подсјећамо, глуми у серији “Сенке над Балканом“, а одушевио је и у “Коренима“. О њему Антонијевић искључиво говори у суперлативу.

– Жарко је мој школски друг, он је студирао глуму, а ја режију. Другови смо цијели живот и много је тога иза нас. У новој улози као и свим до сада је генијалан и нов, што јесте и његов посао, који маестрално ради. Он је генијалан глумац и сјајан човјек. Човјек геније – као из топа Гага Антонијевић прича о пријатељу. 

На питање шта највише воле да попију кад се Лаушевић и он опусте, Гага спретно одговара:

– Разговарамо о свему, као сви другови. Теме су нам посао, породица и проблеми са којима се срећемо. А мање пијемо, више разговарамо.

Аутор серије “Државни службеник” захвалан је финансијерима Телекому Србије што су имали слуха и вјеровали му да ради праву ствар.

Гага открива да је ово скуп пројекат.

– Захваљујући руководству Телекома које је имало визију и слух за ову тему и упустило се са нама у авантуру, снимили смо добру серију на коју ћемо, вјерујем, сви бити поносни. У питању је акциона-крими серија која је окупила значајна глумачка имена. Ово је скупља серија од “Убица” и других мојих пројеката, али није најскупља. Колико кошта, питање је за оне који су уложили ако то хоће да кажу – рекао је Антонијевић.

Осим популарних серија, Антонијевић је потписао и филм “Заспанка за војника”. Срећан је што се клима у Србији променила и што се све више снима.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар