Šta Laušević radi u Beogradu

Novu ulogu Žarko Laušević u “Državnom službeniku“ igra maestralno, osnažen podrškom autora serije Predragom – Gagom Antonijevićem sa kojim je školski drug, a koji za otkriva i detalje iza scene.  

Zabava 08.04.2019 | 07:57
Šta Laušević radi u Beogradu
Proslavljeni reditelj, scenarista i producent Predrag – Gaga Antonijević kreator je serije “Državni službenik” koja se emituje na “Superstaru“, kao i na “Pinku”.

Ponosan na novo čedo kojim će pokušati da dostigne, pa i premaši popularnost prethode hit serije ”Ubice mog oca” koju potpisuje, Antonijević za Blic kaže da ima adute za megauspjeh. Neke je adute, priča, donio iz Amerike u kojoj decenijama ima svoju stalnu adresu.

– Neću se takmičiti sa “Ubicama” jer ne ide da idem protiv sebe, ali sam siguran da će publika koja je voljela da gleda “Ubice” voljeti i “Državnog službenika”. Ovo je neka druga transverzala gdje idemo i korak dalje i bavimo se temom kojom se do sada bukvalno niko ovdje nije bavio. Otkrivamo ko za koga radi u tajnosti. Radimo u svrhu zabave, ali se bavimo temom današnjice. Prihvatio sam američki model jer se kod njih do 70 odsto filmova bavi radom tajnih službi poput FBI, CIA i drugih – kaže Gaga Antonijević za Blic.

Jedna od glavnih uloga poverena je Žarku Lauševiću koji se sve više vraća na TV ekrane. Podsjećamo, glumi u seriji “Senke nad Balkanom“, a oduševio je i u “Korenima“. O njemu Antonijević isključivo govori u superlativu.

– Žarko je moj školski drug, on je studirao glumu, a ja režiju. Drugovi smo cijeli život i mnogo je toga iza nas. U novoj ulozi kao i svim do sada je genijalan i nov, što jeste i njegov posao, koji maestralno radi. On je genijalan glumac i sjajan čovjek. Čovjek genije – kao iz topa Gaga Antonijević priča o prijatelju. 

Na pitanje šta najviše vole da popiju kad se Laušević i on opuste, Gaga spretno odgovara:

– Razgovaramo o svemu, kao svi drugovi. Teme su nam posao, porodica i problemi sa kojima se srećemo. A manje pijemo, više razgovaramo.

Autor serije “Državni službenik” zahvalan je finansijerima Telekomu Srbije što su imali sluha i vjerovali mu da radi pravu stvar.

Gaga otkriva da je ovo skup projekat.

– Zahvaljujući rukovodstvu Telekoma koje je imalo viziju i sluh za ovu temu i upustilo se sa nama u avanturu, snimili smo dobru seriju na koju ćemo, vjerujem, svi biti ponosni. U pitanju je akciona-krimi serija koja je okupila značajna glumačka imena. Ovo je skuplja serija od “Ubica” i drugih mojih projekata, ali nije najskuplja. Koliko košta, pitanje je za one koji su uložili ako to hoće da kažu – rekao je Antonijević.

Osim popularnih serija, Antonijević je potpisao i film “Zaspanka za vojnika”. Srećan je što se klima u Srbiji promenila i što se sve više snima.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar