РУС: Спајић пао за ЛШ! ЦСКА ''убио'' Спартак!

Краснодар у 90+2 срушио Крила са пенала! Тим са југа Русије славио захваљући нашем репрезентативцу – 1:0.  Исландски плес у московском дербију: Спартак је убијен! ЦСКА славио на Откријте Арени – 2:0!

Фудбал 06.04.2019 | 21:50
РУС: Спајић пао за ЛШ! ЦСКА ''убио'' Спартак!
Тако се иде у Лигу шампиона. До сада је Краснодар играо лепршаво, офанзивно, течно... Тако је до данас играо тим са југа Србије, а данас је на гурку и суви квалитет дошао до нове победе. И башкарење на позицији број 2.

Крила Совјетов су пала после малог трилера на стадиону Краснодара. Одолевао је тим Миодрага Божовића све до заоставног времена, када је ствар у своје руке узео српски штопер Урош Спајић.

Репрезентативац Србије  се убацио у напад, сачекао леп пас Клаесона, аи потом натерао Самарџића да га обори... Обрисали су зној са чела у тим тренуцима играчи и навијачи Краснодара.... После Спајићевог доброг потеза други део посла је обавио Клаесон и паненком донео три бода Краснодару.

Вероватно у једном тренутку домаћи играчи и навијачи изгубили наду да ће пробити бункер гостију. Посебно, када је Петров добио други жути картон у 70. минуту.

Исландски плес у московском дербију: Спартак је убијен! ЦСКА славио на Откријте Арени – 2:0!

Армејци су преживели дерби Москве! После гостовања на Октијте Арени ЦСКА гледа ка Лиги шампиона, Спартак ка каналу. Народни клуб (тако зову домаћина у Москви) остао је само са теоријом као савезником у борби за елитно такмичење.

Могао је Спартак да победом сакрије неке лоше резултате у овој сезони. Међутим, није имао решење за исландско шило у лику и делу Арнора Сигурдсона.

После изједначеног првог полувремена публика на стадиону Спартака је шокирана почетком наставка. Играо се 46. минута када је Никола Влашић прошао као лево крило. Могла је одбрана Спартака неколико пута да интервенише, али није успела. На крају је лопту покупио Сигурдсон и довео Армејце у вођство.

Други гол – иста прича. Само што је овога пута Марио Фернандеш био асистент. И опет је Сигурдсон ничију лопту послао у мрежу.  

РУСИЈА 1 - 22. КОЛО

Субота

Анжи - Динамо Москва 1:1 (1:0)
/Понце 16 - Шуњић 73/

Краснодар - Крила Совјетов 1:0 (0:0)
/Класон 90+2/

Спартак - ЦСКА 0:2 (0:0)
/Сигурдсон 46 и 55/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар