RUS: Spajić pao za LŠ! CSKA ''ubio'' Spartak!

Krasnodar u 90+2 srušio Krila sa penala! Tim sa juga Rusije slavio zahvaljući našem reprezentativcu – 1:0.  Islandski ples u moskovskom derbiju: Spartak je ubijen! CSKA slavio na Otkrijte Areni – 2:0!

Fudbal 06.04.2019 | 21:50
RUS: Spajić pao za LŠ! CSKA ''ubio'' Spartak!
Tako se ide u Ligu šampiona. Do sada je Krasnodar igrao lepršavo, ofanzivno, tečno... Tako je do danas igrao tim sa juga Srbije, a danas je na gurku i suvi kvalitet došao do nove pobede. I baškarenje na poziciji broj 2.

Krila Sovjetov su pala posle malog trilera na stadionu Krasnodara. Odolevao je tim Miodraga Božovića sve do zaostavnog vremena, kada je stvar u svoje ruke uzeo srpski štoper Uroš Spajić.

Reprezentativac Srbije  se ubacio u napad, sačekao lep pas Klaesona, ai potom naterao Samardžića da ga obori... Obrisali su znoj sa čela u tim trenucima igrači i navijači Krasnodara.... Posle Spajićevog dobrog poteza drugi deo posla je obavio Klaeson i panenkom doneo tri boda Krasnodaru.

Verovatno u jednom trenutku domaći igrači i navijači izgubili nadu da će probiti bunker gostiju. Posebno, kada je Petrov dobio drugi žuti karton u 70. minutu.

Islandski ples u moskovskom derbiju: Spartak je ubijen! CSKA slavio na Otkrijte Areni – 2:0!

Armejci su preživeli derbi Moskve! Posle gostovanja na Oktijte Areni CSKA gleda ka Ligi šampiona, Spartak ka kanalu. Narodni klub (tako zovu domaćina u Moskvi) ostao je samo sa teorijom kao saveznikom u borbi za elitno takmičenje.

Mogao je Spartak da pobedom sakrije neke loše rezultate u ovoj sezoni. Međutim, nije imao rešenje za islandsko šilo u liku i delu Arnora Sigurdsona.

Posle izjednačenog prvog poluvremena publika na stadionu Spartaka je šokirana početkom nastavka. Igrao se 46. minuta kada je Nikola Vlašić prošao kao levo krilo. Mogla je odbrana Spartaka nekoliko puta da interveniše, ali nije uspela. Na kraju je loptu pokupio Sigurdson i doveo Armejce u vođstvo.

Drugi gol – ista priča. Samo što je ovoga puta Mario Fernandeš bio asistent. I opet je Sigurdson ničiju loptu poslao u mrežu.  

RUSIJA 1 - 22. KOLO

Subota

Anži - Dinamo Moskva 1:1 (1:0)
/Ponce 16 - Šunjić 73/

Krasnodar - Krila Sovjetov 1:0 (0:0)
/Klason 90+2/

Spartak - CSKA 0:2 (0:0)
/Sigurdson 46 i 55/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar