Још један протест у Београду

- У Београду се данас одржава још један протест “1 од 5 милиона”, а испред Пинк телевизије, која је означена као циљ данашњег протесата је у току “журка”.

Србија 06.04.2019 | 18:43
Још један протест у Београду
Како јављају репортери, запослени, испред самог улаза у зграду, плешу уз хитове светске денс сцене.

Власник Пинка Жељко Митровић, како јавља репортер Тањуга, лично пушта музику на првом спрату зграде.



Пре почетка "журке" испред телевизије појавили су се лидери Савеза за Србију и положили "венац" на којем је писало "Обећавамо сазнаћемо ко те нанишанио спотом на Пинку", уз фотографију Оливера Ивановића.

Венац су носили Драган Ђилас, Борко Стефановић и Вук Јеремић, а иза њих су ишли Бошко Обрадовић, Јанко Веселиновић и Зоран Лутовац.

Они су оставили венац и удаљили се аутомобилима.

Након њиховог одласка, председник Удружења несталих и киднапованих са Косова и Метохије, Симо Спасић прекрио је венац транспарентом на којем пише "Режим ДС, ДСС, и ДОС-а ослободио 2108 шиптарских терориста".

И на згради ТВ Пинк окачени су транспарентни са натписима: "Ђики, врати нам паре", "Никад више Гоца Узелац", "Бошко, Гоцу ти нећемо опростити" и велики љубичасти транспарент на коме пише "Стоп насиљу, само љубав". Сви транспарентни су потписани са "радници Пинка".

Испред самог улаза у ТВ Пинк у међувремену су постављени столови са освежењем.

Иначе, група студената придружила се организовано протесту "1 од 5 милиона", најпре скупом код Студентског града на Новом Београду, а потом су се упутили пешке до зграде Владе Србије, где ће се придружити осталим демонстрантима на путу до седишта Пинк телевизије.

(Тањуг)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ас

06.04.2019 17:39

Висе изгледа протест 1 до 500 уцесника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УХ

06.04.2019 18:36

Па дје је закон хапсите их

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТРАДИЈА

06.04.2019 19:30

Срећа па је у РС феноменално стање,нема незапослених,незадовољних,социјално угрожених,нема криминала,корупције и нерасвијетљених убистава,изборних крађа и превара,једном рјечју благостање!

Name

Босна

06.04.2019 19:42

Дјиласу смири се, био си на власти, истекао си

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неђо.7-4.2019

07.04.2019 18:04

Нема већег смећа и ђубрета од,Ђиласа,Јеремића,обрдовича,Борка Стефановића.Нисам знао даје Лечић будала тешка.Све ове штосам поменуо тосу тешки чобани,а народ што иде за њима овце.Били су на власти ,свесу покрали,пошто се Србија опоравила хтели би поново да крду.

ОДГОВОРИТЕ