Još jedan protest u Beogradu

- U Beogradu se danas održava još jedan protest “1 od 5 miliona”, a ispred Pink televizije, koja je označena kao cilj današnjeg protesata je u toku “žurka”.

Srbija 06.04.2019 | 18:43
Još jedan protest u Beogradu
Kako javljaju reporteri, zaposleni, ispred samog ulaza u zgradu, plešu uz hitove svetske dens scene.

Vlasnik Pinka Željko Mitrović, kako javlja reporter Tanjuga, lično pušta muziku na prvom spratu zgrade.



Pre početka "žurke" ispred televizije pojavili su se lideri Saveza za Srbiju i položili "venac" na kojem je pisalo "Obećavamo saznaćemo ko te nanišanio spotom na Pinku", uz fotografiju Olivera Ivanovića.

Venac su nosili Dragan Đilas, Borko Stefanović i Vuk Jeremić, a iza njih su išli Boško Obradović, Janko Veselinović i Zoran Lutovac.

Oni su ostavili venac i udaljili se automobilima.

Nakon njihovog odlaska, predsednik Udruženja nestalih i kidnapovanih sa Kosova i Metohije, Simo Spasić prekrio je venac transparentom na kojem piše "Režim DS, DSS, i DOS-a oslobodio 2108 šiptarskih terorista".

I na zgradi TV Pink okačeni su transparentni sa natpisima: "Điki, vrati nam pare", "Nikad više Goca Uzelac", "Boško, Gocu ti nećemo oprostiti" i veliki ljubičasti transparent na kome piše "Stop nasilju, samo ljubav". Svi transparentni su potpisani sa "radnici Pinka".

Ispred samog ulaza u TV Pink u međuvremenu su postavljeni stolovi sa osveženjem.

Inače, grupa studenata pridružila se organizovano protestu "1 od 5 miliona", najpre skupom kod Studentskog grada na Novom Beogradu, a potom su se uputili peške do zgrade Vlade Srbije, gde će se pridružiti ostalim demonstrantima na putu do sedišta Pink televizije.

(Tanjug)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

As

06.04.2019 17:39

Vise izgleda protest 1 do 500 ucesnika.

ODGOVORITE
Name

UH

06.04.2019 18:36

Pa dje je zakon hapsite ih

ODGOVORITE
Name

STRADIJA

06.04.2019 19:30

Sreća pa je u RS fenomenalno stanje,nema nezaposlenih,nezadovoljnih,socijalno ugroženih,nema kriminala,korupcije i nerasvijetljenih ubistava,izbornih krađa i prevara,jednom rječju blagostanje!

Name

Bosna

06.04.2019 19:42

Djilasu smiri se, bio si na vlasti, istekao si

ODGOVORITE
Name

Neđo.7-4.2019

07.04.2019 18:04

Nema većeg smeća i đubreta od,Đilasa,Jeremića,obrdoviča,Borka Stefanovića.Nisam znao daje Lečić budala teška.Sve ove štosam pomenuo tosu teški čobani,a narod što ide za njima ovce.Bili su na vlasti ,svesu pokrali,pošto se Srbija oporavila hteli bi ponovo da krdu.

ODGOVORITE