БГ: Стравична сцена на Звездари

Тијела жене (73) и мушкарца (43) пронађена су јутрос у стану у Улици Вјекослава Ковача број 16 на Звездари у Београду.

Србија 06.04.2019 | 14:39
БГ: Стравична сцена на Звездари
Како сазнаје Блиц, у питању су највјероватније мајка и син, а према незваничним информацијама син је највјероватније хицем из пиштоља убио своју мајку, која је била непокретна, а потом пресудио себи.

Незванично, несрећна жена била је непокретна од несреће коју је доживјела, а њен син је годинама бринуо о њој и радио је од куће. Убијена жена била је пензионисана судија Окружног суда у Београду.

Предсједница станара зграде у којој су живјели каже да је мушкарац увијек био дотјеран и фин и да су га сваког дана виђали како у исто вријеме иде у набавку. 

– Никада нисмо видјели да је довео дјевојку, нити да се дружио са било ким – кажу комшије и додају да су син и мајка годинама живјели у тој згради.

Према незваничним информацијама, мушкарац је убио мајку у њеној соби, а онда отишао до своје и ту пуцао у себе.

Према непотрврђеним информацијама убиство и самоубиство се највјероватније догодило прије више од десет дана, међутим комшије кажу да нису чуле ништа сумњиво. Само поједини станари кажу да се сјећају да је тих дана нешто пукло, али су мислили да се бука чула из радионице комшије која се, такође, догодила у згради.

Полиција обавља увиђај на лицу мјеста.

(Српскаинфо)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ликвидирана

06.04.2019 13:33

ликвидирана

ОДГОВОРИТЕ