BG: Stravična scena na Zvezdari

Tijela žene (73) i muškarca (43) pronađena su jutros u stanu u Ulici Vjekoslava Kovača broj 16 na Zvezdari u Beogradu.

Srbija 06.04.2019 | 14:39
BG: Stravična scena na Zvezdari
Kako saznaje Blic, u pitanju su najvjerovatnije majka i sin, a prema nezvaničnim informacijama sin je najvjerovatnije hicem iz pištolja ubio svoju majku, koja je bila nepokretna, a potom presudio sebi.

Nezvanično, nesrećna žena bila je nepokretna od nesreće koju je doživjela, a njen sin je godinama brinuo o njoj i radio je od kuće. Ubijena žena bila je penzionisana sudija Okružnog suda u Beogradu.

Predsjednica stanara zgrade u kojoj su živjeli kaže da je muškarac uvijek bio dotjeran i fin i da su ga svakog dana viđali kako u isto vrijeme ide u nabavku. 

– Nikada nismo vidjeli da je doveo djevojku, niti da se družio sa bilo kim – kažu komšije i dodaju da su sin i majka godinama živjeli u toj zgradi.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je ubio majku u njenoj sobi, a onda otišao do svoje i tu pucao u sebe.

Prema nepotrvrđenim informacijama ubistvo i samoubistvo se najvjerovatnije dogodilo prije više od deset dana, međutim komšije kažu da nisu čule ništa sumnjivo. Samo pojedini stanari kažu da se sjećaju da je tih dana nešto puklo, ali su mislili da se buka čula iz radionice komšije koja se, takođe, dogodila u zgradi.

Policija obavlja uviđaj na licu mjesta.

(Srpskainfo)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Likvidirana

06.04.2019 13:33

likvidirana

ODGOVORITE