ФРА: Радоњићева рука покренула Олимпиков бродолом!

Српском везисти у несрећном 27. минуту засметао Амави, док је у наставку меча значајно поправио слику и био најагилнији у редовима Рудија Гарсије, али то није било довољно да би се избегао непријатан пораз - 0:2.

Фудбал 05.04.2019 | 23:36
ФРА: Радоњићева рука покренула Олимпиков бродолом!
Стара криза тек што је била заборављена, уследила је нова... Олимпик из Марсеља доживео је други пораз у последње три утакмице, овога пута на гостовању у Бордоу (0:2), па су остали на огромних осам бодова заостатка за трећепласираним Лионом и местом које води у квалификације за Лигу шампиона.

Гости су лоше отворили утакмицу, домаћин је био агилнији и конктетнији, а све је кренуло наопако у 27. минуту, када је Немања Радоњић играо руком у свом шесаестерцу и омогућио Каману да са беле тачке доведе састав Паула Соузе у вођство. Српском офанзивном везисти код те несрећене ситуације посао је закомликовао Џордан Амави, који је спустио главу, уместо да избаци лопту, а она је налетела право наРадоњићеву руку, која је била одмакнута од тела.

Тај тренутак је значајно утицао на игру бившег играча Црвене звезде до краја првог полувремена, али јеРадоњић у наставку меча био изузетно запажен и најопаснији по гол противника. Да је имао мало више среће у појединим тренуцима могао је и до првенца, али није успео.

Са друге стране, још један одличан меч у дресу Бордоа одиграо је Вукашин Јовановић, који је можда и најбољи део одбране домаћина. Добро се борио са озбиљном навалом противника и без већих проблема одрађивао задатке.

Бордо је прекинуо непријатан низ од шест утакмица без победе у првенству и пробио се до средине табеле.

ФРАНЦУСКА 1 - 31. КОЛО:

Петак

Бордо - Марсељ 2:0 (1:0)
/Камано 27пен, Превил 71/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар