FRA: Radonjićeva ruka pokrenula Olimpikov brodolom!

Srpskom vezisti u nesrećnom 27. minutu zasmetao Amavi, dok je u nastavku meča značajno popravio sliku i bio najagilniji u redovima Rudija Garsije, ali to nije bilo dovoljno da bi se izbegao neprijatan poraz - 0:2.

Fudbal 05.04.2019 | 23:36
FRA: Radonjićeva ruka pokrenula Olimpikov brodolom!
Stara kriza tek što je bila zaboravljena, usledila je nova... Olimpik iz Marselja doživeo je drugi poraz u poslednje tri utakmice, ovoga puta na gostovanju u Bordou (0:2), pa su ostali na ogromnih osam bodova zaostatka za trećeplasiranim Lionom i mestom koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Gosti su loše otvorili utakmicu, domaćin je bio agilniji i konktetniji, a sve je krenulo naopako u 27. minutu, kada je Nemanja Radonjić igrao rukom u svom šesaestercu i omogućio Kamanu da sa bele tačke dovede sastav Paula Souze u vođstvo. Srpskom ofanzivnom vezisti kod te nesrećene situacije posao je zakomlikovao Džordan Amavi, koji je spustio glavu, umesto da izbaci loptu, a ona je naletela pravo naRadonjićevu ruku, koja je bila odmaknuta od tela.

Taj trenutak je značajno uticao na igru bivšeg igrača Crvene zvezde do kraja prvog poluvremena, ali jeRadonjić u nastavku meča bio izuzetno zapažen i najopasniji po gol protivnika. Da je imao malo više sreće u pojedinim trenucima mogao je i do prvenca, ali nije uspeo.

Sa druge strane, još jedan odličan meč u dresu Bordoa odigrao je Vukašin Jovanović, koji je možda i najbolji deo odbrane domaćina. Dobro se borio sa ozbiljnom navalom protivnika i bez većih problema odrađivao zadatke.

Bordo je prekinuo neprijatan niz od šest utakmica bez pobede u prvenstvu i probio se do sredine tabele.

FRANCUSKA 1 - 31. KOLO:

Petak

Bordo - Marselj 2:0 (1:0)
/Kamano 27pen, Previl 71/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar