У подруму куће узгајали дрогу

Полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова (МУП) Републике Српске пронашли су у подруму куће у Бањалуци дијелове импровизоване лабораторије за узгој биљака, односно производњу дроге сканк, саопштено је данас из МУП-а Српске.  

 

Република Српска 05.04.2019 | 16:33
У подруму куће узгајали дрогу
Полицијски службеници су са ове локације изузели уређаје помоћу којих се узгаја и производи дрога, биљке и зелену биљну материју која изгледом асоцира на стабљике индијске конопље и марихуану, те друге предмете и трагове који ће бити предмет вјештачења, наведено је у саопштењу. 

Дијелови лабораторије пронађени су у сриједу, 3. априла, а уз сагласност бањалучког Окружног јавног тужилаштва извршен је увиђај на тој локацији.

У МУП-у су истакли да полицијски службеници настављају истрагу на овом предмету.

(Срна) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Глас

05.04.2019 15:58

Трава се у свјету не сматра дрогом,него лијеком,који многи корусте у те сврхе.Холандија контролисе продају и узгој,као и сама УСА.Код нас то је узгој дроге и писете на сва звона да је тако али када се сагледа,је ли муцко убијање народа у РС прекрсај или награда за коју неки од припадника МУП-а,добијају разне награде или унаприједјебја,а то сто је неко направио 10-20-30 биљака опасан прекрсај.Њега треба ставити на позицију,као да је Ескобар у питању.Па први Игор,Додиков син разметни вуце бијело.Јос велика колицина људи у Бања Луци.То је ок,али када се конзумира трава која је природом дата,то се сматра лосим.Па ста је систем холандије који је 10.000 година испред насег у сваком смислу,у криву сто су то дозволили.Прст на цело народе и запитајте се гдје и у ком цумезу зивите.Хоцете ли икад угледати свјетло на крају тунела???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дј

05.04.2019 18:18

ЗНА.ЛУКАЦ.ЗА.ТО..ТО.ЈЕ.КРИМИНАЛ

ОДГОВОРИТЕ