U podrumu kuće uzgajali drogu

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske pronašli su u podrumu kuće u Banjaluci dijelove improvizovane laboratorije za uzgoj biljaka, odnosno proizvodnju droge skank, saopšteno je danas iz MUP-a Srpske.  

 

Republika Srpska 05.04.2019 | 16:33
U podrumu kuće uzgajali drogu
Policijski službenici su sa ove lokacije izuzeli uređaje pomoću kojih se uzgaja i proizvodi droga, biljke i zelenu biljnu materiju koja izgledom asocira na stabljike indijske konoplje i marihuanu, te druge predmete i tragove koji će biti predmet vještačenja, navedeno je u saopštenju. 

Dijelovi laboratorije pronađeni su u srijedu, 3. aprila, a uz saglasnost banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva izvršen je uviđaj na toj lokaciji.

U MUP-u su istakli da policijski službenici nastavljaju istragu na ovom predmetu.

(Srna) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Glas

05.04.2019 15:58

Trava se u svjetu ne smatra drogom,nego lijekom,koji mnogi koruste u te svrhe.Holandija kontrolise prodaju i uzgoj,kao i sama USA.Kod nas to je uzgoj droge i pisete na sva zvona da je tako ali kada se sagleda,je li mucko ubijanje naroda u RS prekrsaj ili nagrada za koju neki od pripadnika MUP-a,dobijaju razne nagrade ili unaprijedjebja,a to sto je neko napravio 10-20-30 biljaka opasan prekrsaj.Njega treba staviti na poziciju,kao da je Eskobar u pitanju.Pa prvi Igor,Dodikov sin razmetni vuce bijelo.Jos velika kolicina ljudi u Banja Luci.To je ok,ali kada se konzumira trava koja je prirodom data,to se smatra losim.Pa sta je sistem holandije koji je 10.000 godina ispred naseg u svakom smislu,u krivu sto su to dozvolili.Prst na celo narode i zapitajte se gdje i u kom cumezu zivite.Hocete li ikad ugledati svjetlo na kraju tunela???

ODGOVORITE
Name

Dj

05.04.2019 18:18

ZNA.LUKAC.ZA.TO..TO.JE.KRIMINAL

ODGOVORITE