Зидан не би да умањи Атлетиков учинак!

Годинама су ту! Реалов тренер похвалио градског ривала и још једном поновио да ће Реал претрпети промене у играчком кадру по завршетку сезоне.

Фудбал 06.04.2019 | 10:15
Зидан не би да умањи Атлетиков учинак!
Повратком Зинедина Зидана на клупу Реал Мадрида није се много тога променило када је у питању слика на терену.

Екипа и даље игра неубедљиво, мада Француз сматра да је упркос поразу од Валенсије (1:2) то било добро, "само што лопта није хтела у гол".

"Свиђа ми се како смо играли. Недостајало нам је голова, јесте Бензема погодио али тада је већ било касно. Екипа тренутно пролази кроз тежак период, али су играчи били посвећени на терену", рекао је Зидан на конференцији за медије уочи новог изазова.

На Сантјаго Бернабеу у суботу (18.15) стиже Еибар са нашим Марком Дмитровићем, што је и био повод за разговор са новинарима, међутим, шпанске колеге - јасно - много више интересовале су неке друге теме него сам дуел са једанаестопласираним тимом Примере.

Највише питања било је о доласцима/одласцима играча, али је Зидан на сва одговарао дипломатски.

"Биће промена за следећу сезону, али нећемо сада причати о томе. Све што тренутно желим јесте да добро приведемо крају ову сезону. Тренутно не могу да причам о томе ко ће доћи или отићи".

У центру пажње предстојећег викенда у Примери ће бити дуел водеће Барселоне и другопласираног Атлетика. Каталонци имају осам бодова предности, а 13 више од трећепласираног Реала.

По мишљењу Дијега Симеонеа, Атлетико је ове сезоне преотео Реалу улогу "највећег ривала" Барселоне.

"Не желим да умањујем Атлетиков учинак ове сезоне. Играју добро, конкурентни су и даље за титулу, али тако је већ годинама. И Реал је константно ту, жељан трофеја у свим такмичењима и то се неће променити, то је традиција овог клуба", јасан је Зидан.

"Разумем да навијачи Реала желе да гледају победе. То је нормално, јер су навикли да Реал побеђује, али некада мора и да се призна да је сезона тешка, да не иде све као што сте замислили. Једино што можемо јесте да се трудимо да одиграмо добро ове преостале утакмице. Играчи морају да схвате да ће у случају нових пораза ситуација бити још тежа", закључио је Француз.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар