Видео: Фудбалер киднапован током утакмице!

Меч два нижеразредна клуба на Сицилији прекинуло је слетање хеликоптера, из ког су потом истрчали наоружани и маскирани отмичари и зграбили Барбагала, човека који се тог дана опраштао од фудбалске каријере.

Фудбал 09.04.2019 | 16:00
Видео: Фудбалер киднапован током утакмице!
Игнацио Барбагало спремао се да напусти игру последњи пут у каријери и оде у застлужену пензију после 20 година проведених у нижим лигама, када се на терен у сицилијанском градићу Вијаграндеу "из ведра неба" појавио хеликоптер са наоружаним и максираним отмичарима.

У прашини коју је летилица подигла, отмичари су наочиглед фудбалера домаћег Вијагранде и гостујућег Небродија пришли Барбагалу, одвукли га хеликоптер и одлетели у непознатом правцу остављајући присутне у стању шока.

Заправо, у шоку су били сви осим Барбагалових саиграча, који су знали за ову сулуду идеју "сицилијанског Ремија Гаљара", човека који је поред фудбала имао још једну страст у животу - скривену камеру!

Да су управо учествовали у Барбагаловом "ремек делу", фудбалери ривалског Небродија "провалили" су када се из облака прашине појавио један од његових саиграча са натписом: "Елиминација за 'готовог' фудбалера".



Овај спектакуларан опроштај непоправљивог шаљивџије, међутим, није био нимало смешан комесару такмичења Треће сицилијанске лиге. Он је казнио Вијагранде и новчано и забраном играња утакмица до краја маја, што значи да ће овај клуб изгубити без борбе у сваком колу у наредна два месеца.

С обзиром на то да је немогуће испасти из ове лиге, јер нижа не постоји, претпостављамо да ће највећа казна за Барбагалове саиграче бити слободни дани у време када мушкарци из околних места буду играли фудбал.

Какав-такав.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар