Милан креће по незадовољног Тована, услов је ЛШ!

А цена 40. 000. 000 евра!

Фудбал 09.04.2019 | 13:00
Милан креће по незадовољног Тована, услов је ЛШ!
Прошлог викенда звиждуци на Велодрому. Како због ремија са Анжеом, упркос предности од 2:0, тако и због незадовољства навијача Марсеља упереног ка Флоријану Товану. Мада је носио капитенску траку, крилни везиста Олимпика се можда по први пут у каријери суочио са гласним прозивкама ултраса, те податак да је са 15 голова и девет асистенција најбољи играч тима можда не буде довољан да га задржи на ривијери.

Према наводима Л’екипа, Тован је незадовољан у Марсељу и тражи излази из уговора који „важи“ до 2021. Али, има и услове. Жели искључиво у екипу која учествује у Лиги шампиона, јер му је већ 26 година, а само једном, и то у сезони 2013/14 играо је мечеве елитног купа. Хоће поново, а како тренутно славни клуб заостаје чак осам бодова за местом које води у Лигу шампиона, тешко да ће то бити Марсељ.

Незадовољство Тована пажљиво прате челници Милана. Пре свих директор Леонардо, који га је означио потенцијалном метом за летњи прелазни рок. Наравно, под условом да Росонери изборе пласман у Лигу шампиона, тренутно су на четвртој позицији и имају веће шансе од Аталанте, Лација и Роме. Још ако се зна да је Сусо драстично пао у форми у другом делу и да седмоструки првак Европе размишља да га прода отвара се реални простор за ангажовање Флоријана.

Остаје само да Милан задржи место вредно Лиге шампиона и да спреми 40.000.000 евра колико износи откупна клуазула, па да добије вредно појачање.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар