Milan kreće po nezadovoljnog Tovana, uslov je LŠ!

A cena 40. 000. 000 evra!

Fudbal 09.04.2019 | 13:00
Milan kreće po nezadovoljnog Tovana, uslov je LŠ!
Prošlog vikenda zvižduci na Velodromu. Kako zbog remija sa Anžeom, uprkos prednosti od 2:0, tako i zbog nezadovoljstva navijača Marselja uperenog ka Florijanu Tovanu. Mada je nosio kapitensku traku, krilni vezista Olimpika se možda po prvi put u karijeri suočio sa glasnim prozivkama ultrasa, te podatak da je sa 15 golova i devet asistencija najbolji igrač tima možda ne bude dovoljan da ga zadrži na rivijeri.

Prema navodima L’ekipa, Tovan je nezadovoljan u Marselju i traži izlazi iz ugovora koji „važi“ do 2021. Ali, ima i uslove. Želi isključivo u ekipu koja učestvuje u Ligi šampiona, jer mu je već 26 godina, a samo jednom, i to u sezoni 2013/14 igrao je mečeve elitnog kupa. Hoće ponovo, a kako trenutno slavni klub zaostaje čak osam bodova za mestom koje vodi u Ligu šampiona, teško da će to biti Marselj.

Nezadovoljstvo Tovana pažljivo prate čelnici Milana. Pre svih direktor Leonardo, koji ga je označio potencijalnom metom za letnji prelazni rok. Naravno, pod uslovom da Rosoneri izbore plasman u Ligu šampiona, trenutno su na četvrtoj poziciji i imaju veće šanse od Atalante, Lacija i Rome. Još ako se zna da je Suso drastično pao u formi u drugom delu i da sedmostruki prvak Evrope razmišlja da ga proda otvara se realni prostor za angažovanje Florijana.

Ostaje samo da Milan zadrži mesto vredno Lige šampiona i da spremi 40.000.000 evra koliko iznosi otkupna kluazula, pa da dobije vredno pojačanje.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar