Здјелар: Нашу борбу нико не зна!

Партизанов везиста уочи завршног кола основног дела првенства Суперлиге. . .

Фудбал 05.04.2019 | 19:15
Здјелар: Нашу борбу нико не зна!
Треће место на табели, четири тренера у сезони, кашњење плата, потписивање репрограма дуговања како би клуб добио УЕФА лиценцу, подељени навијачи... Број проблема с којима се Партизан суочава расте на дневном нивоу. У клубу ће на све постојеће додати и, како кажу, маћехински однос Фудбалског савеза Србије, прожет утиском да су их на појединим утакмицама судије закинуле за бодове.

Углавном, мало тога доброг везује се за црно-беле у сезони која се полако приводи крају, па кад се погледају невоље за које су у Хумској великим делом и сами руководиоци, тренери и(ли) играчи криви добијају на значају речи Саше Здјелара.

„Нашу борбу нико не зна“, поручује везиста Парног ваљка у изјави достављеној медијима.

Без додатног објашњенај на шта је тачно мислио, што оставља широк простор за претпоставке, мада се чини да Златни орлић није мислио само на дешавања на терену. И не само у тиму.

Но, то је нека друга димензија. Оно што је до њега, Здјелар ради више него коректно. Игра редовно, игра и добро, иако то не виде сви увек, али колико значи екипи Сава Милошевић видело се, на пример, у сусрету са Чукаричким, кад је био, уз Зорана Тошића и Сашу Илића, међу најзаслужнијма за преокрет од 1:2 до 3:2.

„То је једна од ретких утакмица на којој смо показали да можемо да се вратимо  из неповољног резултата, демонстрирали смо карактер до самог краја. А наредна против Војводине нам може донети превагу кад говоримо о самопоуздању екипе, јер бисмо се са три бода вратили на победнички колосек пред почетак најважнијег дела првенства“.

Последњу рунду основног дела Суперлиге, црно-бели дочекују на трећем месту на коме ће сигурно остати ако тријумфују у Новом Саду или ако Чукарички не савлада Младост из Лучана на Бановом брду у случају ремија или пораза Партизана.

„У недељу нас очекује веома тешка утакмица, јер Војводина мора да  победи како би себи обезбедила пласман у плеј-оф. Надам се само да ће услови дозволити да играмо, да ће терен бити добар и повољан за игру“, додао је Саша Здјелар.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар