Zdjelar: Našu borbu niko ne zna!

Partizanov vezista uoči završnog kola osnovnog dela prvenstva Superlige. . .

Fudbal 05.04.2019 | 19:15
Zdjelar: Našu borbu niko ne zna!
Treće mesto na tabeli, četiri trenera u sezoni, kašnjenje plata, potpisivanje reprograma dugovanja kako bi klub dobio UEFA licencu, podeljeni navijači... Broj problema s kojima se Partizan suočava raste na dnevnom nivou. U klubu će na sve postojeće dodati i, kako kažu, maćehinski odnos Fudbalskog saveza Srbije, prožet utiskom da su ih na pojedinim utakmicama sudije zakinule za bodove.

Uglavnom, malo toga dobrog vezuje se za crno-bele u sezoni koja se polako privodi kraju, pa kad se pogledaju nevolje za koje su u Humskoj velikim delom i sami rukovodioci, treneri i(li) igrači krivi dobijaju na značaju reči Saše Zdjelara.

„Našu borbu niko ne zna“, poručuje vezista Parnog valjka u izjavi dostavljenoj medijima.

Bez dodatnog objašnjenaj na šta je tačno mislio, što ostavlja širok prostor za pretpostavke, mada se čini da Zlatni orlić nije mislio samo na dešavanja na terenu. I ne samo u timu.

No, to je neka druga dimenzija. Ono što je do njega, Zdjelar radi više nego korektno. Igra redovno, igra i dobro, iako to ne vide svi uvek, ali koliko znači ekipi Sava Milošević videlo se, na primer, u susretu sa Čukaričkim, kad je bio, uz Zorana Tošića i Sašu Ilića, među najzaslužnijma za preokret od 1:2 do 3:2.

„To je jedna od retkih utakmica na kojoj smo pokazali da možemo da se vratimo  iz nepovoljnog rezultata, demonstrirali smo karakter do samog kraja. A naredna protiv Vojvodine nam može doneti prevagu kad govorimo o samopouzdanju ekipe, jer bismo se sa tri boda vratili na pobednički kolosek pred početak najvažnijeg dela prvenstva“.

Poslednju rundu osnovnog dela Superlige, crno-beli dočekuju na trećem mestu na kome će sigurno ostati ako trijumfuju u Novom Sadu ili ako Čukarički ne savlada Mladost iz Lučana na Banovom brdu u slučaju remija ili poraza Partizana.

„U nedelju nas očekuje veoma teška utakmica, jer Vojvodina mora da  pobedi kako bi sebi obezbedila plasman u plej-of. Nadam se samo da će uslovi dozvoliti da igramo, da će teren biti dobar i povoljan za igru“, dodao je Saša Zdjelar.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar