Сезона пехова за Милоша Вељковића!

Српски дефанзивац задобио повреду бутног мишића на утакмици против Шалкеа, па га очекује нова пауза.

Фудбал 05.04.2019 | 09:45
Сезона пехова за Милоша Вељковића!
Српски дефанзивац Милош Вељковић баш нема среће у овој сезони. Након што је због повреде кука негде у децембру остао без места у тиму, сада би нова могла поново да га кошта места стартера и то пратктично само што се вратио у стартних 11.

Вељковић је у синоћној утакмици четврфинала Купа Немачке зарадио повреду бутног мишића, па је у 86. минуту затражио принудну измену. Степен повреде за сада није познат, али је јасно да Флоријан Кофелт на њега неће рачунати на недељном гостовању у Менхенгладбаху, а пауза би могла да буде и нешто дужа, што би у свакако утицало на ново испадање из ритма српског фудбалера.

Вељковић је упркос свим пеховима ове сезоне успео да забележи 21 наступ у Вердеровом дресу (18 у Бундеслиги, три у Купу Немачке), али то је значајно мање у односу на прошлосезонска 34, када је био незамењив у тиму.

Вердер је у овом тренутку у идеалној форми, везао је четири победе у свим такмичењима и уколико настави у истом ритму могао би да обезбеди пласман у еврокупове за наредну сезону. Такође, пласманом у полуфинале купа дошао је до ситуације да се бори и за трофеј, што би ову сезону учинило фантастичном за клуб са Везера.

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар