Sezona pehova za Miloša Veljkovića!

Srpski defanzivac zadobio povredu butnog mišića na utakmici protiv Šalkea, pa ga očekuje nova pauza.

Fudbal 05.04.2019 | 09:45
Sezona pehova za Miloša Veljkovića!
Srpski defanzivac Miloš Veljković baš nema sreće u ovoj sezoni. Nakon što je zbog povrede kuka negde u decembru ostao bez mesta u timu, sada bi nova mogla ponovo da ga košta mesta startera i to pratktično samo što se vratio u startnih 11.

Veljković je u sinoćnoj utakmici četvrfinala Kupa Nemačke zaradio povredu butnog mišića, pa je u 86. minutu zatražio prinudnu izmenu. Stepen povrede za sada nije poznat, ali je jasno da Florijan Kofelt na njega neće računati na nedeljnom gostovanju u Menhengladbahu, a pauza bi mogla da bude i nešto duža, što bi u svakako uticalo na novo ispadanje iz ritma srpskog fudbalera.

Veljković je uprkos svim pehovima ove sezone uspeo da zabeleži 21 nastup u Verderovom dresu (18 u Bundesligi, tri u Kupu Nemačke), ali to je značajno manje u odnosu na prošlosezonska 34, kada je bio nezamenjiv u timu.

Verder je u ovom trenutku u idealnoj formi, vezao je četiri pobede u svim takmičenjima i ukoliko nastavi u istom ritmu mogao bi da obezbedi plasman u evrokupove za narednu sezonu. Takođe, plasmanom u polufinale kupa došao je do situacije da se bori i za trofej, što bi ovu sezonu učinilo fantastičnom za klub sa Vezera.

Izvor: mozzartsport

Foto: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar