Интерови навијачи: Не пјевајте кад Икарди да гол!

Маурито се помирио са Спалетијем и Перишићем, хоће ли и са трибином?

Фудбал 05.04.2019 | 08:45
Интерови навијачи: Не пјевајте кад Икарди да гол!
Кад би се гледало само резултатски и на основу учинка, испало би да је повратак Маура Икардија у Интеров тим био погодак у центар мете. Аргентински нападач дао је гол, изнудио пенал и црвени картон, уписао асистенцију и уз Роберта Гаљардинија био најбољи појединац у дресу Неразура на, за њих, традиционално непријатном гостовању Ђенови, али...

Фудбалски квалитети ионако никад нису били спорни. Људски – јесу. Њих у први план стављају навијачи миланског великана, ражалованом капитену замерају да се поставио изнад клуба, да је фолирао повреду колена, да је тражио на све начине већу плату у новом уговору... И много тога још. Зато су пре два дана издали саопштење у коме кажу да Маурито не поседује карактер како би и даље био члан тима, да би синоћ на „Марасију“ с речи прешли на дела. Вође групе Курва Норд су јасно сигнализирале остатку трибине да не пева Икардију пошто је из једанаеастерца дуплирао вођство Интера. Наредба је прихваћена, па је тако испало да се нико у Колумбовом граду није обрадовао поготку 26-годишњег нападача.

Његовом првом после 109 дана, а укупно 123. за Интер чиме се на вечној листи клупских стрелаца поравнао са Бобом Вијеријем и сигурно ће га надмашити. Само, да ли ће то бити довољно за помирење? За екипу, изгледа, хоће, јер се поздравио са донедавно највећим противником Иваном Перишићем, коме је и асистирао за трећи гол. Са тренером Лучаном Спалетијем је на некој врсти тихог примирја, како су однос крстили италијански медији, а са навијачима?

Хм, пре неколико година избиле су прве вранице на релацији Икарди-трибина, па је све решено тако што је Мауро давао голове и вратио Интер у Лигу шампиона. Има и она да ништа не успева као успех, па ако овако настави и у конкуренцији Роме, Лација и Милана опет омогући Неразурима пробрано европско друштво шансе да изгледи односе сам ће себи увећати.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар