Вучић: Фашистички упад Обрадовића

Позивам грађане Србије да не брину због фашистичког упада Бошка Обрадовића, рекао је председник Србије Александар Вучић.

Србија 04.04.2019 | 12:36
Вучић: Фашистички упад Обрадовића
- Желео сам да се захваллим величанственим женама, које су показале да су у стању да се супроставе фашизму. Одбраниле су инситуцију од фашистичког лидера Бошка Обрадовића - рекао је Вучић поводом данашњег инцидетна испред Скупштине града Београда када су жене запослене у овој институцији направиле "живи зид" спречивши одборнике Савеза за Србију (СзС) да уђу у овај објекат.

Он је позвао институције да реагују, а на питање о најављеним протестима испред ТВ Пинк, одговорио је:

- Неће они да упадну у ТВ Пинк јер им то неће бити омогућено. Насиље неће бити омогућено никоме. Држава је вагала, не желећи да наседне на провокације. Полиција ће у неком тренутку на њихово насиље морати да реагује - рекао је он.

Додао је да су жежели да сви виде њихово насиље, моторне тестере, вешала, шутирање полицајаца.

- То је навика систем, није случајност. И полиција ће морати да реагује - рекао је Вучић.

Он је овим поводом казао да "фашизам нема будућност у Србији".

- Позивам градјане Србије да не брину због последњег фашистичког упада Бошка Обрадовића и његових следбеника у Скупштину града Београда. Извињавам се женама што су морале да трпе нападе, физичке, претње шамарчинама које је директно изговарао одборник Милош Павловић, које су морале да трпе упаде у Скупштину града непозваних лица, јер Обрадовић није никакав одборник у тој скупштини, није из Београда и никада се није кандидовао на београдским изборима“ - нагласио је Вучић на ванредној конференцији за медије.

Такође, он је навео да је "Обрадовић упадао са својим следбеницима у жељи да блокирају једног од фукнционера града, као што су радили само Јобик у Мађарској и нацисти под Адолфом Хитлером".

- Те фашистичке идеје у Србији неће проћи. Демократија је облик који ћемо да негујемо и у будућности - подвукао је Вучић.

Он је истакао да Обрадовића следи апсолутна мањина, која је "веома агресивна".

- Фашистичку идеологију можемо и морамо да победимо само ми који желимо демократску, озбиљну и одговорну Србију - поручио је Вучић, истакавши да "фашистичку иделогију можемо и морамо да победимо само ми који желимо слободну, демократску, одговорну и озбиљну Србију".

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Ре

04.04.2019 10:49

Ко све кидисе на власт?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

04.04.2019 10:54

Интересантно и тачно, али како и све брани власт...

Name

васке

04.04.2019 11:19

Додијајале муке народу,а те камењарке на вратима сто бране Боску улаз у Скупстину, нек иду куци и брину о дијеци.

Name

Неђо.4.4.2019

04.04.2019 11:33

г Вучићу докле ћете толерисати ту фашистичку хорду,такви су само за ћорку и најстрожију казну дати им.Вуку Јеремићу забранити излазак из државе,или му одузети држављанство и истеративан.Небудете те лопове опаметили неће бити добро за државу Србију.Превећ сте дозволили туђим амбасадама дасе петљају у србији.Скот и поједини амабасадори подржавајуте лопове штосам их навео.Америка,Британија и Немачка велико финансирају,Ђиласа,Обрадовића,Вука Јеремића и осталу багру дасе растури Србија и Р Српска.Скот се понаша као даје у Америци а не у Србији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Неђо

04.04.2019 12:25

Прво се информиши о устројству државе, Србија је парламентарна демократија, у Србији предсједник нити суди нити затвара, Србија није Сјеверна Кореја. С мога гледишта могу рећи да је предсједник Србије већ одавно изашао из оквира уставних овлаштења, премијер и влада као да и не постоје, Србија нема предсједнички систем а Вучић се управо понаша као да има, наравно то нико не примјећује а ако примијети режимски медији такву информацију не пуштају у јавност. Надаље, Србија је по уставу секуларна држава али на терену стање је потпуно другачије, предсједник иде код попова по савјет и мишљење...велико је питање када ће и да ли ће икада Србија постати нормална држава, мислим да ће то врло тешко ићи.

Name

Ђорђе

04.04.2019 13:21

За Неђу, поздрав са Соколца...

Name

Неђо.4.4.2019

04.04.2019 14:03

ре--а треба да мафија туче грађане,а остали да ћуте.А Вучић боље да иде патријаху него да иде Кајлу Скоту као Ђилас ,Обрадовит и остала стока.Паметан човек никад неће ударити наженске,него будале као Обрадовић и слични.Ако и ти имаш устројство као Обрадовић и остали убиј се,ако ти непаше у тој држави напусти.И ди у Албанију тмотије место.

Name

Мозес мислити

04.04.2019 13:31

Који је АВ демократа... заборавио касике... зардјале

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.04.2019 15:25

Знас ли Вуцицу да је 15% дрзаве којој си предсједник окупирано? Знас ли гдје су ти границе? Пусти ти Обрадовица.

Name

Дјука

04.04.2019 13:58

Само лагано, демократски. Цему зурба? Тековине европске и права свих насих народа и народности одлуцују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неђо.4.4.2019

04.04.2019 14:19

Дјука-које ти видиш тековине ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ .Овака Европа каква је сада нема никаквог просперитета.Европа и НАТО сусе распали када су бомбардовали србију и брез дозволе Света безбедности и УЕНа видећете за пар година гдеће бити ЕВРОПА И НАТО.

Name

Рада_Брезицани Горњи Рибник

04.04.2019 15:30

Неђо, зар не видис да се Дјука *ајебава цим помиње "насе народе и народности"? А оно "цему зурба" је алузија на ЕУ и МЗ који нас преко 20 година воде на поводцу без икаквог смисла..

Name

Мирко

04.04.2019 15:08

Овај Обрадовиц,Дјилас,Јеремиц и друзина се пуно осилила. Треба их под хитно ухапсити и осудити за све нереде које праве.Криво им сто не могу висе да краду из дрзавног будзета,а понестало им новаца.Вуциц је за Србију уцинио много висе него било ко други.Никад мање незапослених,никад висе фабрика и никад висе страних инвестиција.Једноставно да Србији није Вуцица не би било овако како је него пуно горе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зизи

04.04.2019 15:12

Хапси провокаторе доста ин је висе. Цијели зивот су паразити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

велико постење

04.04.2019 15:22

свето требас вуцицу послат у падинску скелу да сеје кронпир свакби хтјео да постане цар да на празну главу да стави круну

ОДГОВОРИТЕ