Зенит се брука! Кокорину, у затвору, нови уговор!

Фудбалеру истиче уговор у јуну. . .

Фудбал 05.04.2019 | 08:15
Зенит се брука! Кокорину, у затвору, нови уговор!
Црн образ ће бити небескоплавом Зениту ако се испостави да је тачна информација како нуди нови уговор Александру Кокорину. Доскорашњи руски репрезентативац је у затвору, заједно са другаром с терена Павелом Мамајевим, због пребијања гостију у две туче у размаку од сат времена, најпре испред једног московског кафића, а онда и у ресторану.

Суд је у среду заседао поново, по захтеву браниоца двојице фудбалера, да извага да ли да их пусти да се бране са слободе, али је пресуда да Кокорин и Мамајев морају да остану у затвору до 25. септембра.

Међутим, шокантна вест је стигла из Санкт Петербурга, по којој су челници Зенита решили да понуде нови уговор Кокорину! Док је цела Русија осуђивала фудбалера и ваљала га у катран и перје, Зенит хоће да му угура још новца у џеп.

„У теорији гледано, Кокорину није забрањено да потпише у затвору нови уговор, али је питање да ли је то Зениту потребно. Кокоринова судбина је непозната док не буде донета коначна пресуда“, рекао је Александар Зотов, генерални директор удружења професионалних фудбалера у Русији.

Можда је квака у томе што Кокорина уговор са Зенитом веже до јуна ове године. То значи да и када изађе из затвора, биће слободан играч. А, можда клуб из Санкт Петербурга не би да тек тако изгуби једног од најбољих руских фудбалера, колико год био стигматизован сада.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар