Zenit se bruka! Kokorinu, u zatvoru, novi ugovor!

Fudbaleru ističe ugovor u junu. . .

Fudbal 05.04.2019 | 08:15
Zenit se bruka! Kokorinu, u zatvoru, novi ugovor!
Crn obraz će biti nebeskoplavom Zenitu ako se ispostavi da je tačna informacija kako nudi novi ugovor Aleksandru Kokorinu. Doskorašnji ruski reprezentativac je u zatvoru, zajedno sa drugarom s terena Pavelom Mamajevim, zbog prebijanja gostiju u dve tuče u razmaku od sat vremena, najpre ispred jednog moskovskog kafića, a onda i u restoranu.

Sud je u sredu zasedao ponovo, po zahtevu branioca dvojice fudbalera, da izvaga da li da ih pusti da se brane sa slobode, ali je presuda da Kokorin i Mamajev moraju da ostanu u zatvoru do 25. septembra.

Međutim, šokantna vest je stigla iz Sankt Peterburga, po kojoj su čelnici Zenita rešili da ponude novi ugovor Kokorinu! Dok je cela Rusija osuđivala fudbalera i valjala ga u katran i perje, Zenit hoće da mu ugura još novca u džep.

„U teoriji gledano, Kokorinu nije zabranjeno da potpiše u zatvoru novi ugovor, ali je pitanje da li je to Zenitu potrebno. Kokorinova sudbina je nepoznata dok ne bude doneta konačna presuda“, rekao je Aleksandar Zotov, generalni direktor udruženja profesionalnih fudbalera u Rusiji.

Možda je kvaka u tome što Kokorina ugovor sa Zenitom veže do juna ove godine. To znači da i kada izađe iz zatvora, biće slobodan igrač. A, možda klub iz Sankt Peterburga ne bi da tek tako izgubi jednog od najboljih ruskih fudbalera, koliko god bio stigmatizovan sada.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar