Куп: Николићев Види је незаустављив!

Летећи Македонац почистио Ференцварош! У реванш мечу четвртфинала Купа Мађарске поново славио Мол Види – 2:0.

Фудбал 04.04.2019 | 09:00
Куп: Николићев Види је незаустављив!
Можда ће му ове сезоне измаћи титула шампиона, али је Марко Николић у великом дербију мађарског фудбала показао да има најбољи тим у комшилуку. Велику форму Мол Види демонстрирао је и у реванш сусрету четвртфинала Купа Мађарске, пошто је као домаћин славио против највећег ривала и лидера првенства Ференцвароша – 2:0.

Тим Марка Николића је у великој форми, на последњих десет мечева има девет победа... Потврда одличног рада стигла је данас. Имао је Мол Види предност из првог меча у Будимпешти (2:1), али није се Марко Николићодлучио за „чекалицу“. Брзим нападима напао је Ференцварош, и такав резон му се исплатио.

Играо се седми минут када је Марко Шћеповић одлично испратио дугу лопту, стигао је до ње пре голмана гостију... Морао је Холцер да интервенише изван шеснестерца, ударио је Шћеповића главом и био је то класичан црвени картон.

Од тог тренутка било ја много лакше Мол Видију. Имали су домаћи играчи много више шанси, нападали. И коначно су дочекали вођство. Све је урадио македонски интернационалац Бобан Николов. Добио је лопту са своје половине, у бришућем трку преварио је неколико играча Ференцвароша и са 12 метара погодио мрежу.

Поред Николова одличан је био и Бугарин Миланов. Управо је поменути Миланов у 82. минуту постигао још један гол за чету Марка Николића.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар