Kup: Nikolićev Vidi je nezaustavljiv!

Leteći Makedonac počistio Ferencvaroš! U revanš meču četvrtfinala Kupa Mađarske ponovo slavio Mol Vidi – 2:0.

Fudbal 04.04.2019 | 09:00
Kup: Nikolićev Vidi je nezaustavljiv!
Možda će mu ove sezone izmaći titula šampiona, ali je Marko Nikolić u velikom derbiju mađarskog fudbala pokazao da ima najbolji tim u komšiluku. Veliku formu Mol Vidi demonstrirao je i u revanš susretu četvrtfinala Kupa Mađarske, pošto je kao domaćin slavio protiv najvećeg rivala i lidera prvenstva Ferencvaroša – 2:0.

Tim Marka Nikolića je u velikoj formi, na poslednjih deset mečeva ima devet pobeda... Potvrda odličnog rada stigla je danas. Imao je Mol Vidi prednost iz prvog meča u Budimpešti (2:1), ali nije se Marko Nikolićodlučio za „čekalicu“. Brzim napadima napao je Ferencvaroš, i takav rezon mu se isplatio.

Igrao se sedmi minut kada je Marko Šćepović odlično ispratio dugu loptu, stigao je do nje pre golmana gostiju... Morao je Holcer da interveniše izvan šesnesterca, udario je Šćepovića glavom i bio je to klasičan crveni karton.

Od tog trenutka bilo ja mnogo lakše Mol Vidiju. Imali su domaći igrači mnogo više šansi, napadali. I konačno su dočekali vođstvo. Sve je uradio makedonski internacionalac Boban Nikolov. Dobio je loptu sa svoje polovine, u brišućem trku prevario je nekoliko igrača Ferencvaroša i sa 12 metara pogodio mrežu.

Pored Nikolova odličan je bio i Bugarin Milanov. Upravo je pomenuti Milanov u 82. minutu postigao još jedan gol za četu Marka Nikolića.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar