Лоше вијести за Ајакс, Роналдо спреман за Тадића!

Португалац изнова показује каква је машина његово тело. . .

Фудбал 04.04.2019 | 13:15
Лоше вијести за Ајакс, Роналдо спреман за Тадића!
Кристијано Роналдо ће према наводима шпанске "Марке" бити спреман за прву утакмицу четвртфинала Лиге шампиона коју Јувентус игра у Амстердаму са Ајаксом.

Најбољи фудбалер италијанског клуба повредио је препону на утакмици квалификација за ЕУРО 2020. са Србијом и предвиђала му се пауза од месец дана. Упркос најавама, Роналдо је наводно успео да се опорави и биће у конкуренцији за утакмицу са Тадићевом екипом.

На утакмици са српском репрезентацијом, португалски капитен је терен напустио још у првом полувремену и све је указивало на повреду којој ће бити потребан дужи опоравак, али је Роналдо још једном показао да је његово тело способно да се рехабилитује много већом брзином.

"Марка" тврди да би Кристијано могао да заигра и у италијанском дербију који ће за викенд играти Јувентус и Милан, али вероватније је да Алегри неће ризиковати и да ће оставити нападача ван протокола како би овај био у потпуности спреман за наступ у Лиги шампиона.

С обзиром на то да је "стара дама" практично осигурала титулу у Италији, јасно је да ће њихов главни циљ до краја сезоне бити освајање најјачег европског такмичења.

За такав подухват сигурно ће им требати помоћ Кристијана Роналда, који са торинским тимом јури своју шесту титулу у том такмичењу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар