Loše vijesti za Ajaks, Ronaldo spreman za Tadića!

Portugalac iznova pokazuje kakva je mašina njegovo telo. . .

Fudbal 04.04.2019 | 13:15
Loše vijesti za Ajaks, Ronaldo spreman za Tadića!
Kristijano Ronaldo će prema navodima španske "Marke" biti spreman za prvu utakmicu četvrtfinala Lige šampiona koju Juventus igra u Amsterdamu sa Ajaksom.

Najbolji fudbaler italijanskog kluba povredio je preponu na utakmici kvalifikacija za EURO 2020. sa Srbijom i predviđala mu se pauza od mesec dana. Uprkos najavama, Ronaldo je navodno uspeo da se oporavi i biće u konkurenciji za utakmicu sa Tadićevom ekipom.

Na utakmici sa srpskom reprezentacijom, portugalski kapiten je teren napustio još u prvom poluvremenu i sve je ukazivalo na povredu kojoj će biti potreban duži oporavak, ali je Ronaldo još jednom pokazao da je njegovo telo sposobno da se rehabilituje mnogo većom brzinom.

"Marka" tvrdi da bi Kristijano mogao da zaigra i u italijanskom derbiju koji će za vikend igrati Juventus i Milan, ali verovatnije je da Alegri neće rizikovati i da će ostaviti napadača van protokola kako bi ovaj bio u potpunosti spreman za nastup u Ligi šampiona.

S obzirom na to da je "stara dama" praktično osigurala titulu u Italiji, jasno je da će njihov glavni cilj do kraja sezone biti osvajanje najjačeg evropskog takmičenja.

Za takav poduhvat sigurno će im trebati pomoć Kristijana Ronalda, koji sa torinskim timom juri svoju šestu titulu u tom takmičenju.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar