ФРА - Куп: ПСЖ ће играти једно финале!

Била су му потребна два пенала, ВАР и црвени картон! На Парку Принчева пао Нант – 3:0.

Фудбал 03.04.2019 | 23:40
ФРА - Куп: ПСЖ ће играти једно финале!
ПСЖ ће играти бар једно финале ове сезоне! Парижани су се пласирали на завршну сотру масовнијег такмичења, пошто су вечерас као домаћини били бољи од Нанта –3:0.

Иако су били велики фаворити, морали су изабраници Томаса Тухела да се добро помуче како би на плећа оборили дефанзивно орјентисане Канаринце. Било је и стресних ситуација за навијаче Светаца, али на крају је на Парку Принчева виђенсрећан крај.

До предности против Нанта ПСЖ је стигао у 29. минуту. Килијан Мбапе је само одложио лопту за Марка Вератија, а италијански везиста је опалио по лопти и погодио даљи угао.

Јесте ПСЖ водио, али није никако успео да до краја сломи отпор Нанта. Имали су колосалну прилику домаћини у 64. минуту. После консултација са ВАР-ом, добили су пенал. Сакционисано је играње руком, али је Мбапе слабо то урадио. Био је прочитан од стране Нантовог голмана Татарашану.

Варат тријумфа за ПСЖ била су отворена после црвеног картона за Кулибалија, дефанзивца Нанта.Са играчем мање Канаринци више нису могли квалитетно да се бране. На крају је досуђен још један пенал, а Мбапе у 85. минуту није погрешио. На крају је тријумф подебљао Дани Алвес.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар