Солскјерова рачуница...

Желимо још 15 бодова до краја да будемо у најбоља четири! "Али, ово је фудбал, није као у математици", каже тренер Манчестер Јунајтеда.

Фудбал 04.04.2019 | 12:45
Солскјерова рачуница...
Вулверхемптон је изуједао Манчестер Јунајтед синоћ с 2:1. Црвени ђаволи су поражени, а нису очекивали то. Сада имају 61 бод и утакмицу више од Тотенхема који је на четвртом месту са истим бројем бодова.

Рачуница тренера Манчестера Оле Гунар Солскјера је да је његовом тиму потребно 15 бодова у последњих шест утакмица како би завршио у најбоља чеитири тима.

"Требало је дођемо до три бода. Могли смо, можда и морали. А онда смо креирали наш пад. Заиста. Била је то наша јако добра утакмица све док нису дали други гол", рекао је Солскјер.

Мектомини је довео Манчестер у предност у 13. минуту, али Жота изједначио у 25. да би аутогол Смолинга у 77. минуту пресудио Ђаволима.

"Десет минута пошто су изједначили деловал смо фрустрирано, али смо се онда вратили у игру. Не можеш да контролишеш резултат, зар не? Можемо да контролишемо оно што радимо на терену, играли смо добро, стварали шансе", каже Солскјер.

Уследио је прорачун Норвежанина...

"Ово је фудбал, није као у математици. Неким данима постоје препреке, а данас је њихов голман имао сјајан перформанс. Рекао сам да нам је потребно 18 бодова из осам утакмица. Потребно нам је 15 из последњих шест утакмица тако да немамо много простора за поразе", рекао је Солскјер.

Проблем за Јуантед је што је Челси на 60 бодова и има утакмицу мање, а и што ће после овог дуела Тотенхем и Арсенал имати шансу да додатно побегну.

Јунајтед тренутно држи пету позицију...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар