Solskjerova računica...

Želimo još 15 bodova do kraja da budemo u najbolja četiri! "Ali, ovo je fudbal, nije kao u matematici", kaže trener Mančester Junajteda.

Fudbal 04.04.2019 | 12:45
Solskjerova računica...
Vulverhempton je izujedao Mančester Junajted sinoć s 2:1. Crveni đavoli su poraženi, a nisu očekivali to. Sada imaju 61 bod i utakmicu više od Totenhema koji je na četvrtom mestu sa istim brojem bodova.

Računica trenera Mančestera Ole Gunar Solskjera je da je njegovom timu potrebno 15 bodova u poslednjih šest utakmica kako bi završio u najbolja čeitiri tima.

"Trebalo je dođemo do tri boda. Mogli smo, možda i morali. A onda smo kreirali naš pad. Zaista. Bila je to naša jako dobra utakmica sve dok nisu dali drugi gol", rekao je Solskjer.

Mektomini je doveo Mančester u prednost u 13. minutu, ali Žota izjednačio u 25. da bi autogol Smolinga u 77. minutu presudio Đavolima.

"Deset minuta pošto su izjednačili deloval smo frustrirano, ali smo se onda vratili u igru. Ne možeš da kontrolišeš rezultat, zar ne? Možemo da kontrolišemo ono što radimo na terenu, igrali smo dobro, stvarali šanse", kaže Solskjer.

Usledio je proračun Norvežanina...

"Ovo je fudbal, nije kao u matematici. Nekim danima postoje prepreke, a danas je njihov golman imao sjajan performans. Rekao sam da nam je potrebno 18 bodova iz osam utakmica. Potrebno nam je 15 iz poslednjih šest utakmica tako da nemamo mnogo prostora za poraze", rekao je Solskjer.

Problem za Juanted je što je Čelsi na 60 bodova i ima utakmicu manje, a i što će posle ovog duela Totenhem i Arsenal imati šansu da dodatno pobegnu.

Junajted trenutno drži petu poziciju...

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar