Вијести из Париза: Враћа се Нејмар!

Додуше, засад само тренинзима. . .

Фудбал 04.04.2019 | 12:15
Вијести из Париза: Враћа се Нејмар!
Лига шампиона је остала недостижна, титула у Лиги 1 практично је осигурана, зато је навијачима Пари Сен Жермена потребна нова доза узбуђења, а исту ће донети вест да се Нејмар враћа клупским обавезама.

На званичном клупском сајту осванула је вест да је Нејмаров опоравак од повреде метатарзалне кости прошао врло добро и да ће се већ од среде наћи на терену, где ће прво радити индивидуално. Како се истиче,Нејмар ће и даље радити под будним оком лекара, који ће пратити његов опоравак до краја, а већ за две седмице заказани су нови прегледи ради процене здравственог стања.

Нејмар је ван строја од почетка ове године, када му је констатован прелом метатарзалне кости. Од тада је под интензивним терапијама, мада се у медијима доста причало о његовом раскалашном животу, проводу и путовањима по светским дестинацијама и на разне спонзорске догађаје у време када је требало да мирује.

Нејмар је досад пропустио 14 утакмица у свим клупским такмичењима, укључујући и двомеч осмине финала Лиге шампиона, где је Манчестер јунајтед успео да надокнади два гола заостатка из првог меча и насред Парка принчева обезбеди пролаз даље.

Ове сезоне Бразилац има 20 голова и 11 асистенција на 23 утакмице. Према одређеним проценама на терен би могао да се врати до краја априла или почетком маја. 

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар