Vijesti iz Pariza: Vraća se Nejmar!

Doduše, zasad samo treninzima. . .

Fudbal 04.04.2019 | 12:15
Vijesti iz Pariza: Vraća se Nejmar!
Liga šampiona je ostala nedostižna, titula u Ligi 1 praktično je osigurana, zato je navijačima Pari Sen Žermena potrebna nova doza uzbuđenja, a istu će doneti vest da se Nejmar vraća klupskim obavezama.

Na zvaničnom klupskom sajtu osvanula je vest da je Nejmarov oporavak od povrede metatarzalne kosti prošao vrlo dobro i da će se već od srede naći na terenu, gde će prvo raditi individualno. Kako se ističe,Nejmar će i dalje raditi pod budnim okom lekara, koji će pratiti njegov oporavak do kraja, a već za dve sedmice zakazani su novi pregledi radi procene zdravstvenog stanja.

Nejmar je van stroja od početka ove godine, kada mu je konstatovan prelom metatarzalne kosti. Od tada je pod intenzivnim terapijama, mada se u medijima dosta pričalo o njegovom raskalašnom životu, provodu i putovanjima po svetskim destinacijama i na razne sponzorske događaje u vreme kada je trebalo da miruje.

Nejmar je dosad propustio 14 utakmica u svim klupskim takmičenjima, uključujući i dvomeč osmine finala Lige šampiona, gde je Mančester junajted uspeo da nadoknadi dva gola zaostatka iz prvog meča i nasred Parka prinčeva obezbedi prolaz dalje.

Ove sezone Brazilac ima 20 golova i 11 asistencija na 23 utakmice. Prema određenim procenama na teren bi mogao da se vrati do kraja aprila ili početkom maja. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar