Клоп штити Салаха...!

За две сезоне 60 голова, није лоше! Менаџер Ливерпула изјавио је да се најбољи фудбалер Премијер лиге 2017/18 одлично прилагодио већој пажњи противничких одбрана ове сезоне.

Фудбал 04.04.2019 | 16:45
Клоп штити Салаха...!
Мохамед Салах у првенству Енглеске није затресао мрежу већ осам утакмица, али Јирген Клоп каже да га "пост" репрезентативца Египта нимало не брине.

Немачки стручњак једноставно објашњава да је Салах својим прошлосезонским учинком (44 гола у свим такмичењима) поставио тешко достижне стандарде.

"Прошле сезоне дао је 40, покупио све индивидуалне награде, па дошао на припреме када због проблема са раменом још није био 100 одсто здрав. И дао је 20 голова ове сезоне, то значи 60 у последње две. Вау, па то и није лоше", у свом стилу је прокоментарисао Клоп.

Менаџер Ливерпула додао је да се Салах брзо адаптирао на честа удвајања, да и даље представља константну претњу по гол и да много доприноси тимској игри.

А, што се тиче голгетерског учинка, он ће се пре или касније вратити на старо, верује Клоп.

"Одговор на проблеме у фудбалу је увек рад. Уради то опет и опет, колико год пута можеш, колико год брзо можеш и лопта ће се једног дана одбити у твоју корист".

Ливерпул шест кола пре краја Премијер лиге има 79 бодова и заузима прво место, али реално је очекивати да га Манчестер сити (77) престигне победом над Кардифом на свом стадиону.

"Редси" су такође један од четири енглеска тима у четвртфиналу Лиге шампиона. Наредног уторка у првој утакмици дочекују Порто. Пре тога, већ у петак увече, дочекују Саутемптон у оквиру 33. кола Премијер лиге.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар