Klop štiti Salaha...!

Za dve sezone 60 golova, nije loše! Menadžer Liverpula izjavio je da se najbolji fudbaler Premijer lige 2017/18 odlično prilagodio većoj pažnji protivničkih odbrana ove sezone.

Fudbal 04.04.2019 | 16:45
Klop štiti Salaha...!
Mohamed Salah u prvenstvu Engleske nije zatresao mrežu već osam utakmica, ali Jirgen Klop kaže da ga "post" reprezentativca Egipta nimalo ne brine.

Nemački stručnjak jednostavno objašnjava da je Salah svojim prošlosezonskim učinkom (44 gola u svim takmičenjima) postavio teško dostižne standarde.

"Prošle sezone dao je 40, pokupio sve individualne nagrade, pa došao na pripreme kada zbog problema sa ramenom još nije bio 100 odsto zdrav. I dao je 20 golova ove sezone, to znači 60 u poslednje dve. Vau, pa to i nije loše", u svom stilu je prokomentarisao Klop.

Menadžer Liverpula dodao je da se Salah brzo adaptirao na česta udvajanja, da i dalje predstavlja konstantnu pretnju po gol i da mnogo doprinosi timskoj igri.

A, što se tiče golgeterskog učinka, on će se pre ili kasnije vratiti na staro, veruje Klop.

"Odgovor na probleme u fudbalu je uvek rad. Uradi to opet i opet, koliko god puta možeš, koliko god brzo možeš i lopta će se jednog dana odbiti u tvoju korist".

Liverpul šest kola pre kraja Premijer lige ima 79 bodova i zauzima prvo mesto, ali realno je očekivati da ga Mančester siti (77) prestigne pobedom nad Kardifom na svom stadionu.

"Redsi" su takođe jedan od četiri engleska tima u četvrtfinalu Lige šampiona. Narednog utorka u prvoj utakmici dočekuju Porto. Pre toga, već u petak uveče, dočekuju Sautempton u okviru 33. kola Premijer lige.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar