Милан у проблему, да ли могу без кључних играча?

Прошли уторак би у Милану сигурно што прије да забораве. . .

Фудбал 06.04.2019 | 17:15
Милан у проблему, да ли могу без кључних играча?
У утакмици у којој су испустили вођство са полувремена и ремизирали 1:1 са Удинезеом, „росонере“ су задесила два пеха још у првом полувремену. Лоше вече миланског клуба употпуниле су и повреде Лукаса Пакете и Ђанлуиђија Донаруме.

Наиме, "Скy Спорт" и "Спорт Медиасет" преносе да повреде перспективних фудбалера нису нимало наивне и да обојицу очекује дуже одсуство са терена. Донарума се пожалио на повреду на самом почетку утакмице, њега је заменио искусни Пепе Реина који ће вјероватно одмијенити младог Италијана међу стативама.

Наводно у питању су проблеми са препоном, али још увијек се не зна са сигурношћу која је повреда у питању и колико ће тачно одсуствовати насљедник Ђиђија Буфона.

Бразилски плејмејкер је повриједио чланак и прогнозе везане за његов опоравак нису обећавајуће. Док за Донаруму медији тврде да га у саставу неће бити „седмицама“, пишу да ће Пакета бити ван терена дуже вријеме, без тачнијег појашњења ситуације.

Оба фудбалера су од великог значаја тренеру Гатузу па су због тога у Милану забринути због повреда које ће изазвати промјене у екипи.

Милану предстоји напоран период, очекује их борба за мјесто у Лиги шампиона и завршница италијанског купа. Лигашко гостовање Јувентусу и двомеч са Лацијом у купу долазе у тешком тренутку за „росонере“ па су повреде кључних играча додатно отежале април на „Сан сиру“.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар