Milan u problemu, da li mogu bez ključnih igrača?

Prošli utorak bi u Milanu sigurno što prije da zaborave. . .

Fudbal 06.04.2019 | 17:15
Milan u problemu, da li mogu bez ključnih igrača?
U utakmici u kojoj su ispustili vođstvo sa poluvremena i remizirali 1:1 sa Udinezeom, „rosonere“ su zadesila dva peha još u prvom poluvremenu. Loše veče milanskog kluba upotpunile su i povrede Lukasa Pakete i Đanluiđija Donarume.

Naime, "Sky Sport" i "Sport Mediaset" prenose da povrede perspektivnih fudbalera nisu nimalo naivne i da obojicu očekuje duže odsustvo sa terena. Donaruma se požalio na povredu na samom početku utakmice, njega je zamenio iskusni Pepe Reina koji će vjerovatno odmijeniti mladog Italijana među stativama.

Navodno u pitanju su problemi sa preponom, ali još uvijek se ne zna sa sigurnošću koja je povreda u pitanju i koliko će tačno odsustvovati nasljednik Điđija Bufona.

Brazilski plejmejker je povrijedio članak i prognoze vezane za njegov oporavak nisu obećavajuće. Dok za Donarumu mediji tvrde da ga u sastavu neće biti „sedmicama“, pišu da će Paketa biti van terena duže vrijeme, bez tačnijeg pojašnjenja situacije.

Oba fudbalera su od velikog značaja treneru Gatuzu pa su zbog toga u Milanu zabrinuti zbog povreda koje će izazvati promjene u ekipi.

Milanu predstoji naporan period, očekuje ih borba za mjesto u Ligi šampiona i završnica italijanskog kupa. Ligaško gostovanje Juventusu i dvomeč sa Lacijom u kupu dolaze u teškom trenutku za „rosonere“ pa su povrede ključnih igrača dodatno otežale april na „San siru“.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar