Стерлинг се смије Бонућију, Балотели му запријетио!

"Бонући је срећан што нисам био ту", написао је Балотели младом Кену. Рахим Стерлинг иронично аплаудирао дефанзивцу Јувентуса због изјаве да "је кривица 50-50 на навијачима и Кену".

Фудбал 04.04.2019 | 08:45
Стерлинг се смије Бонућију, Балотели му запријетио!
Рахим Стерлинг и Марио Балотели, фудбалери који су током каријере и сами више пута били мета расистичких увреда и претњи, нису са одобравањем прихватили став Леонарда Бонућија после скандала који се догодио на Сардинији.

Напротив!

Енглез је искористио Инстаграм сторy да "меншнује" Бонућија, цитира његову изјаву да је "кривица 50-50" и честита му иронично гомилом смајлија и аплауза.

Балотели је, коментаришући Инстаграм пост свог млађег земљака Моизе Кена - кога су у уторак увече на Сардинији вређали навијачи Каљарија имитацијом мајмунских крика - написао да је "Бонући имао среће" што он није био ту.

"...а, Бонући? Срећа што нисам био ту. Уместо да те брани он уради онако нешто? У шоку сам", написао је између осталог нападач Олимпика из Марсеја у коментарима испод слике.

Поред Бонућија, и тренер Јувентуса Масимилијано Алегри прокоментарисао је да 19-годишњи Кен није требало на тај начин да прослави погодак, иако се оградио да тиме не жели да оправда расисте и констатовао да у Италији не постоји воља да се они препознају и удаље са стадиона заувек.

Кен, очигледно, не мисли да је урадио било шта погрешно.

Изабрао је управо фотку када раширених руку стоји испод трибине са расистима и написао коментар:

"Најбољи начин да одговориш на расизам".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар